Διακρίσεις στην Πάτρα από τον ΑΟΠ Ερμής (φωτο)

Επιβεβαίωσαν τον τίτλο των πρωταθλητών Ελλάδας οι αθλητές του αθλητικού ομίλου Πατρών Ερμής καθώς στον αγώνα τοξοβολίας που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου στο κλειστό Γυμναστήριο Κώστας Πετρόπουλος έφεραν διακρίσεις και πολύ καλές επιδόσεις για μία ακόμα φορά.

Στον πρώτο αγώνα του 2020 ο ΑΟ Πατρών Ερμής κατέκτησε ξανά τις πρώτες θέσεις, με ατομικά ρεκόρ που θέτουν τον πήχη που υψηλά για τους αντιπάλους τους. Οι γνωστοί πλέον Παπακωνσταντόπουλος και Πανουτσόπουλος, που αγωνίστηκαν σε μεγαλύτερη ηλικιακά κατηγορία, κατέκτησαν ξανά το χρυσό και ασημένιο μετάλλιο σε μια κόντρα που κρίθηκε στο πόντο. Το σύνθετο τόξο παμπαίδων εκπροσωπήθηκε από τους Στολάκη Άγγελο και τον πρωτοεμφανιζόμενο Μάρκο Ιωάννου που κατέκτησαν το χρυσό και ασημένιο μετάλλιο αντίστοιχα.

Εκπληκτική εμφάνιση και προσωπικά ρεκόρ έκαναν τα κορίτσια του Ερμή στις κατηγορίες παγκορασίδων και παγκορασίδων β με την Στρεμμένου Έλενα και Σπανοσωτηροπούλου Τέτη να κατακτούν τα χρυσά μετάλλια παίρνοντας από την αρχή του αγώνα μεγάλο βαθμολογικό προβάδισμα έναντι των συν αθλητριών τους.

Την πρώτη του αγωνιστική παρουσία έκανε και ο Στρατογιάννης Αλέξης στην κατηγορία εφήβων κατακτώντας το ασημένιο μετάλλιο ενώ κατάφερε με την βαθμολογία του να πιάσει το όριο για την Α αγωνιστική κατηγορία εφήβων και την συμμετοχή του στον πανελλήνιο πρωτάθλημα Ανδρών/ Γυναικών/ Εφήβων/ Νεανίδων που θα γίνει σε λίγες μέρες στο στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Ο Λυγιδάκης Νίκος σε μεγαλύτερη ηλικιακά πλέον κατηγορία τερμάτισε 4ος χάνοντας την θέση του στο βάθρο για ελάχιστους πόντους, αποκομίζοντας όμως καταπληκτικά σχόλια για την τεχνική του.

Ο προπονητής του Ερμή, Μάνθος Στρεμμένος συνεχίζει την προετοιμασία των αθλητών του, με το βλέμμα στραμμένο στον σπουδαιότερο αγώνα της χρονιάς που γίνει στο ΣΕΦ όπου ο Ερμής θα συμμετέχει με 5 αθλητές. Τον Ζαχαράκη Αντρέα, την Τσαβαχίδου Μαρούσα και τον Καρβούνη Κώστα στις μεγάλες κατηγορίες και την Στρεμμένου Έλενα και Στρατόγιαννη Αλέξη στην κατηγορία Εφήβων/Νεανίδων.

Διακρίσεις στην Πάτρα από τον ΑΟΠ Ερμής (φωτο) Διακρίσεις στην Πάτρα από τον ΑΟΠ Ερμής (φωτο) Διακρίσεις στην Πάτρα από τον ΑΟΠ Ερμής (φωτο) Διακρίσεις στην Πάτρα από τον ΑΟΠ Ερμής (φωτο)


Πηγή