Η ΠΙΝ συμμετείχε στην έκθεση τουρισμού των Βρυξελλών

ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ-1-696x392.jpg

Στη διεθνή τουριστική έκθεση “Salon de Vacances 2020” των Βρυξελλών συμμετείχε η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΠΙΝ
Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, συμμετείχε στο περίπτερο του ΕΟΤ, επανερχόμενη στη συγκεκριμένη έκθεση μετά από αρκετά χρόνια απουσίας. Οι Βρυξέλλες βρίσκονται στην καρδιά της Ευρώπης και αποτελούν μια σημαντική διεθνή τουριστική αγορά, ενω εκτός από τους Βέλγους κατοίκους, διαμένουν 15.000 και πλέον υπάλληλοι της ΕΕ.

Στην έκθεση εκπροσωπώντας την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων βρέθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Κεφαλονιάς και Ιθάκης κ. Σταύρος Τραυλός, ο όποιος είχε την ευκαιρία να συναντήσει σημαντικούς παράγοντες της παγκόσμιας και Βελγικής τουριστικής αγοράς αλλα και απλούς επισκέπτες και να ακούσει από αυτούς τη γνώμη τους για τα Ιόνια Νησιά.

Ο Αντιπεριφερειάρχης υποδέχτηκε στο περίπτερο της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων τον Πρέσβη της Ελλάδος στο Βέλγιο κ. Διονύσιο Καλαμβρέζο, ο όποιος έχει καταγωγή από την Ζάκυνθο.

“Στην συνεχώς μεταβαλλόμενη τουριστική αγορά η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων επανέρχεται στην διεθνη τουριστική έκθεση των Βρυξελλών ενω ταυτόχρονα καταγράφει τις εξελίξεις ώστε να σχεδιάσει τις απαραίτητες δράσεις που θα φέρουν τα Ιόνια Νησιά στην θέση που πραγματικά τους αρμόζει και δεν είναι άλλη από την κορυφή”, δήλωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Κεφαλονιάς και Ιθάκης.

Το περίπτερο της περιφέρειας μας επισκέφθηκε πλήθος κόσμου ζητώντας πληροφορίες για τα νησιά μας καθώς και tour operators. Στην έκθεση συμμετείχαν ως εκπρόσωποι του Δήμου Παξών οι κ. Παντελής Κουβάς, πρόεδρος της επιτροπής τουρισμού και τουριστικής προβολής και ο κ. Σωτήρης Σαρκαβάζης. Την υποστήριξη του περιπτέρου της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων είχε ο Προϊστάμενος του Τμήματος Τουρισμού Περιφερειακής Ενότητας Κέρκυρας Γιώργος Παπαβλασόπουλος.