Κόσμος στην εορτή του Αγίου Χαραλάμπου στην Καλάνιστρα Ερυμάνθου

10 Φεβρουαρίου 2020. Η εορτή του προστάτη Αγίου Χαραλάμπους στην Καλάνιστρα Ερυμάνθου πραγματοποιήθηκε με την παρουσία πλήθος κόσμου, σε συνεργασία με το εκκλησιαστικό συμβούλιο του Ι. Ν. Αγίου Χαραλάμπους και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Καλάνιστρας.

Την εορτή μας τίμησε και λάμπρυνε με την παρουσία του ο Θεοφιλέστατος κ. Χρύσανθος Στελλάτος εκπρόσωπος του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη Πατρών κ.κ.Χρυσοστομου.

Την εορτή τίμησαν με την παρουσία τους, ο δήμαρχος Ερυμάνθου κ. Θεόδωρος Μπαρής, ο αρχηγός της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Διαμαντής Κανελλόπουλος οι αντιδήμαρχοι Βέρρας Ηλίας και Γεωργαντόπουλος Διονύσιος ο δημοτικός σύμβουλος Κωνστανιίνος Μακρόπουλος, πρόεδροι κοινοτήτων, ο τοπικός πρόεδρος Καλάνιστρας κ. Ευαγγελάτος Χρήστος καθώς και εκπρόσωποι των φορέων της περιοχής μας, του αδερφού Συλλόγου Προστασίας Υγείας και Περιβάλλοντος περιοχής Κ. Υ. Χαλανδρίτσας,του Πολιτιστικού Συλλόγου Χαλανδρίτσας και Χρυσοπηγής.

Οι δύο Σύλλογοι, Καλάνιστρας και Εθελοντών Αιμοδοτών Κ. Υ. Χαλανδρίτσας, μετά το πέρας της λειτουργίας προσέφεραν κέρασμα στους παρευρισκόμενους.

Ακολούθησε γεύμα στην ταβέρνα "ο Κάλανος" από το εκκλησιαστικό συμβούλιο.


Πηγή