Νέα Μανωλάδα: Ξεσπούν οι δύο κακοποιημένες γυναίκες


Ξεσπούν στην κάμερα του STAR οι δύο γυναίκες που βίωσαν πραγματικό μαρτύριο την περασμένη Κυριακή μέσα στο σπίτι τους στη Νέα Μανωλάδα από 35χρονο αλλοδαπό..

Η οργή των δυο γυναικών- μάνας και κόρης που κακοποιήθηκαν το απόγευμα της Κυριακής στη Νέα Μανωλάδα, ξεχειλίζει… Για τη γιαγια Ειρηνη, η συγνώμη του ανθρώπου που έφερε την κόλαση μέσα στο σπίτι της δε λέει τίποτα.. Τις συναντήσαμε στο σπίτι που φιλοξενούνται στη Λακοπετρα Αχαΐας και μας περιγράφουν τα όσα έζησαν… Star News (Official)

Gepostet von Constantine Gkelntis am Dienstag, 11. Februar 2020

Η 53χρονη κόρη και η 76χρονη μητέρα της βρίσκονται από το απόγευμα της Κυριακής στη Λακόπετρα Αχαίας σε συγγενικό τους σπίτι και δηλώνουν στον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Γκελντή πως φοβούνται να επιστρέψουν σπίτι τους.

Η 53χρονη που καταγγέλει ότι έπεσε και θύμα βιασμού από τον αλλοδαπό εισβολέα δήλωσε με δάκρυα στα μάτια:

«Αυτό το τέρας μόλις μπήκε στο σπίτι με κτύπησε πολύ άσχημα, πολλές φορές και με έριξε στην σόμπα. Μετά κτυπάει την μαμά μου και την δένει στο μπάνιο.

Έρχεται από το μπάνιο και δένει εμένα. Μου λέει τα λεφτά. Είχα μόνο 40 ευρώ . Μας ζητούσε πολλά λεφτά.

Αυτός επέμενε και χτυπούσε. Εγώ τον παρακαλούσα.

Του έλεγα ότι είμαι εγχειρισμένη και έχω πολλά προβλήματα. Τίποτα αυτός. Με πήγαινε και με έφερνε από δωμάτιο σε δωμάτιο. Θα πάμε μαζί σε γειτόνισσα και θα της πεις να σου δώσει 100 ευρώ.

Αν μιλήσεις η μαμά σου τελείωσε με αυτό το μηχάνημα, το εκρηκτικό. Όταν γυρίσαμε σπίτι με τα χρήματα άρχισε πάλι με κλωτσάει, με δένει άσχημα πράγματα… καταλαβαίνετε…Δεν θέλω να πω κάτι παραπάνω…Ευχαριστώ τις γειτόνισσες, τον παπά της ενορίας …Ευχαριστώ.

Έχω δουλέψει μεροκάματο με πολλά παιδιά αλλά αυτόν δεν τον γνώριζα ποτέ. Δεν δέχομαι την συγγνώμη του…Θέλω να δικαστεί και να καταδικαστεί! »

Η 76χρονη μάνα που κακοποιήθηκε από τον δράστη δήλωσε ότι φοβάται να ξαναγυρίσει σπίτι της γιατί δεν ξέρει «αν αυτός στείλει άλλους πάλι…» και ζητά την υποδειγματική τιμωρία του δράστη.

Προθεσμία για να απολογηθεί πήρε ο 35χρονος που χτύπησε τη μάνα και βίασε την κόρη στη Νέα Μανωλάδα (VIDEO)


Πηγή