Ο Τάσος Τζωρτζάτος για τις εργασίες ανακαίνισης στο γήπεδο Διλινάτων: “Μετά από 18 χρόνια πάμε ένα βήμα μπροστ […]

Ο Τάσος Τζωρτζάτος για τις εργασίες ανακαίνισης στο γήπεδο Διλινάτων: “Μετά από 18 χρόνια πάμε ένα βήμα μπροστά!” - Πέρασε στο Δημοτικό Συμβούλιο και η αποδοχή μελέτης για έργα βελτίωσης και συντήρησης στο γήπεδο Κεραμειών

Πέρασαν στο Δημοτικό Συμβούλιο Αργοστολίου τα δύο σημαντικά θέματα

Εμφανώς ικανοποιημένος για την θετική εξέλιξη ,όσον αφορά το θέμα της ανακαίνησης του γηπέδου των Διλινάτων, εμφανίστηκε ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Διλινάτων, Τάσος Τζωρτζάτος.

Το θέμα ήρθε στην κατεπείγουσα 6η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αργοστολίου, με θέμα Αποδοχή Μελέτης «Εργασίες Τοποθέτησης Συνθετικού Χλοοτάπητα και λοιπές εργασίες Ανακαίνισης γηπέδου Διλινάτων» και ένταξής του για χρηματοδότηση στο πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ.

“Δεν έγινε τόσα χρόνια καμία ενέργεια να ενταχθεί το γήπεδο στο πρόγραμμα στο Φιλόδημος. Και είμαστε πολύ χαρούμενοι διότι μετά από 18 χρόνια πάμε ένα βήμα μπροστά” ήταν μεταξύ άλλων τα λόγια του προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Τάσου Τζωρτζάτου.

Το γήπεδο των Διλινάτω, είχε την δική του… ιστορία, καθώς είχε ξεκινήσει να φτιάχνεται το 2002, αλλά ουδέποτε όλα αυτά τα 18 χρόνια είχαν προχωρήσει οι εργασίες για την ολοκλήρωσή του.

Το θέμα πέρασε κατά πλειοψηφία, ενώ ο πρώην πρόεδρος της ΚΕΔΗΚΕ Άγγελος Κωνσταντάκης, ψήφισε “λευκό”.

Στην ίδια συνεδρίαση, πέρασε ομόφωνα και η αποδοχή Μελέτης για «Εργασίες Βελτίωσης & Συντήρησης γηπέδου Κεραμειών» και ένταξης για χρηματοδότηση στο πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ

Εισηγητής και των δύο θεμάτων ήταν ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων του Δήμου Αργοστολίου Διονύσης Μινέτος.

Γιώργος Χαλαβαζής

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς την άδεια του INKEFALONIA


Πηγή