Πάτρα: Ο D. Κλόουν και η παρέα του χάρισαν χαμόγελα σε παιδιά που νοσηλεύονται (φωτό)

Πάτρα: Ο D. Κλόουν και η παρέα του χάρισαν χαμόγελα σε παιδιά που νοσηλεύονται (φωτό) Πάτρα: Ο D. Κλόουν και η παρέα του χάρισαν χαμόγελα σε παιδιά που νοσηλεύονται (φωτό)

Σε μία υπέροχη πρωτοβουλία προχώρησαν οι καρναβαλιστές της Πάτρας, δίνοντας χαρά και χαμόγελα στα παιδιά που νοσηλεύονται και περνούν αυτές τις ημέρες μακριά από τα σπίτια τους στα νοσηλευτικά ιδρύματα.

Οι καρναβαλιστές ντύθηκαν κλόουν και γέμισαν με ατέλειωτη καρναβαλική διάθεση τους θαλάμους των παιδιατρικών κλινικών του Καραμανδανείου και του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Πάτρας.

"Σας ευχαριστούμε όλους και όλες που ανταποκριθήκατε στο κάλεσμά μας και ήρθατε στην όμορφη παρέα μας και όσους δεν τα καταφέρατε αλλά μας πλημμυρίσατε με δώρα για τα παιδιά", αναφέρουν στη σελίδα της ΚαρνΑβαλοΘεραΠείας ο δρ. Κλόουν και η παρέα του.

Πάτρα: Ο D. Κλόουν και η παρέα του χάρισαν χαμόγελα σε παιδιά που νοσηλεύονται (φωτό) Πάτρα: Ο D. Κλόουν και η παρέα του χάρισαν χαμόγελα σε παιδιά που νοσηλεύονται (φωτό) Πάτρα: Ο D. Κλόουν και η παρέα του χάρισαν χαμόγελα σε παιδιά που νοσηλεύονται (φωτό) Πάτρα: Ο D. Κλόουν και η παρέα του χάρισαν χαμόγελα σε παιδιά που νοσηλεύονται (φωτό)


Πηγή