ΠΑΤΡΑ:Βουβός πόνος στο τελευταίο ”αντίο” της Γεωργίας Γκοτσοπούλου

Μια μεγάλη ΚΥΡΙΑ της τοπικής κοινωνίας των Πατρών η Γεωργία Γκοτσοπούλου, η εκπαιδευτικός και βραβευμένη συγγραφέας έφυγε ύστερα από την πολύμηνη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο αλλά δεν τα κατάφερε να βγει νικήτρια έτσι την Παρασκευή 14/2/2020 άφησε την τελευταία της πνοή προδωμένη από την καρδιά της, μία καρδιά που ήταν τόσο μεγάλη για όλες και όλους όσοι την γνώριζαν.

Η Γεωργία Γκοτσοπούλου πέθανε γεμίζοντας θλίψη τους αγαπημένους της, τον αγαπημένο της σύζυγο Δημήτρη Κωτσόπουλο αλλά και τα τρία της παιδιά την Ιωάννα,την Ναταλία-Αγγελική και τον μπεμπάκο της που είχαν κάτι καλό να θυμούνται από εκείνη.Βουβός ο πόνος,ο σύζυγος της απαρηγόρητος μπροστά σε αυτή την τραγωδία,πρέπει να σταθεί ''βράχος'' για τα παιδιά τους.Τα κοριτσάκια της, οι ηλιαχτίδες της όπως τις έλεγε με μάτια βουρκωμένα αγκάλιασαν και φίλησαν για τελευταία φορά την μαμά τους.

Η λατρεμένη της μητέρα Άννα χήρα Σωτ.Γκοτσοπούλου δεν μπορεί να πιστέψει ότι η κόρη της δεν είναι πια ανάμεσα μας, της άφησε πίσω τρία υπέροχα παιδιά να προσέχει, τρία παιδιά που κάθε μέρα θα ακούν μέσα από αυτή ποια ήταν η μητέρα τους και πόσο πολύ τα αγαπούσε.Τα αδέλφια της και τα πεθερικά της απαρηγόρητα για την απώλεια της,ήταν όλοι εκει,βουβοί μπροστά στην Γεωργία τους που άλλωτε τους καθήλωνε με τον υπέροχο λόγο της,τον μοναδικό που ήθελες να ''κρεμαστείς'' από τα χείλη της και να την ακούσεις και τώρα ΜΑΣ καθήλωσε όλους, ανήμποροι να κάνουμε το οτιδήποτε, στάθηκαν απέναντι της και την αποχαιρέτησαν για πάντα.

Τα λόγια φτωχά μπροστά σε αυτή την τραγωδία, όλοι όσοι παρευρέθηκαν είχαν κάτι καλό και όμορφο να θυμούνται από την ΚΥΡΙΑ Γεωργία, κάτι είχαν πάρει από εκείνη, όλοι με μάτια βουρκωμένα και ένα ''γιατί'' να φύγει τόσο γρήγορα μόλις στα 43της.

Πολλοί ήταν εκείνοι που έστειλαν στεφάνια για να αποχαιρετήσουν την Γεωργία τους.

Λίγο πριν τις 3 το μεσημέρι χθες (15/2/2020) έφθασαν οι συγγενείς της και οι αγαπημένοι της φίλοι και συνάδελφοι για τη συνοδεύσουν στην τελευταία της κατοικία.

Η εξόδιος ακολουθία τελέστηκε από τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Πετρωτού όπου χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πατρῶν κ.κ. Χρυσόστομος ενώ η ταφή έγινε στο Νεκροταφείο του Ιερού Ναού Αγίου Αθανασίου Μαυρομανδήλας Πατρών.Εκεί παίχτηκε η τελευταία πράξη του δράματος,της τραγωδίας, όπου μία μάνα άφησε πίσω την οικογένεια της,τους φίλους της,την δίψα της για ζωή….τα νιάτα της!

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΚΥΡΙΑ ΓΕΩΡΓΙΑ…ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΝΑ ΕΧΕΙΣ….

Disclaimer:

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου.


Πηγή

  • Δημοσιεύτηκε:

    16 Φεβρουαρίου 2020

  • Κατηγορίες:

    Κοινωνία