ΠΑΤΡΑ:Καρναβάλι των μικρών και γύψος!!! – Ο Δήμος και οι λακκούβες του

Πολλές είναι οι λακκούβες ακόμα και στους κεντρικούς δρόμους της Πάτρας, οι οποίες αποτελούν «παγίδες» για τους καρναβαλιστές.

Ήδη, στο Καρναβάλι των Μικρών δεν έλειψαν τα ατυχήματα. Συγκεκριμένα, η γνωστή συμπολίτισσα Ευτυχία Μπάρλου κατέληξε από την καρναβαλική παρέλαση στο Νοσοκομείο εξαιτίας μιας γούβας στη μέση του δρόμου! Έτσι, όπως έγραψε. «από μια εκδήλωση χαράς βρέθηκε στο νοσοκομείο με γύψο στο πόδι ….και γενικό αποσυντονισμό καθημερινότητας». Η ίδια, μάλιστα, καυτηριάζει το γεγονός ότι ο Δήμος τις προηγούμενες μέρες δεν είχε στείλει συνεργείο να κλείσει τις γούβες στο τμήμα του δρόμου που έγινε η παρέλαση των μικρών για να αποφευχθεί ο κίνδυνος για τους μικρούς καρναβαλιστές. Μάλιστα, συνυπογράφει και ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Πάτρα Πρωτεύουσα Ξανά» Γρηγόρης Αλεξόπουλος, ο οποίος επισημαίνει πως όφειλαν τα συνεργεία του Δήμου έως το Σάββατο να κλείσουν τις λακκούβες, τουλάχιστον στην διαδρομή της παρέλασης. Τον ίδιο κίνδυνο πάντως αντιμετωπίζουν και οι καρναβαλιστές που συμμετέχουν στην παρέλαση της προσεχούς Κυριακής. ¨Εκτός και αν ο δήμος σπεύσει, έστω και στο «παρά πέντε»…

Από την παρέλαση στο νοσοκομείο λόγω.. λακκούβας!

Nα σημειώσουμε πως και στην περσινή Καρναβαλική Παρέλαση των μικρών (2019) ακόμη μία μαμά από την Περιβόλα Πατρών είχε βρεθεί στο νοσοκομείο έπειτα από πτωση της μέσα σε μία λακκούβα που είχε ως αποτέλεσμα να βρεθεί με σπασμένο πόδι.

Ετσι παρακαλούμε τον Δήμο να μας προσέχει, να προσέξει τις λακκούβες μας….

Disclaimer:

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου.


Πηγή

  • Δημοσιεύτηκε:

    26 Φεβρουαρίου 2020

  • Κατηγορίες:

    Κοινωνία