ΠΑΤΡΑ:Στον Εισαγγελέα η 27χρονη μητέρα – Ποια η ανακοίνωση του Λιμενικού

Στον Εισαγγελέα Πατρών οδηγήθηκε πριν λίγα λεπτά η 27χρονη Πατρινή μητέρα του βρέφους που εντοπίστηκε νεκρό στην Πλαζ της Πάτρας χθες. Η γυναίκα όπως αναφέρει και η επίσημη ανακοίνωση του Λιμενικού Σώματος, εντοπίστηκε, μετά από έρευνα λιμενικών και μετά από πληροφορίες που είχε η αστυνομία για μια γυναίκα που γέννησε στο νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας Πατρών, στις 10 Φεβρουαρίου από το οποίο έφυγε χωρίς να λάβει εξιτήριο.Πρόκειται για ανύπανδρη μητέρα.

Σύλληψη ημεδαπής στην Πάτρα – Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ

Στη σύλληψη μίας 27χρονης ημεδαπής, προέβησαν μεσημβρινές ώρες χθες, στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας για παράβαση του άρθρου 299 ΠΚ.
Συγκεκριμένα, ενημερώθηκε μεσημβρινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Πάτρας για αναίσθητο βρέφος στην περιοχή της πλαζ Πατρών. Στην περιοχή έσπευσαν στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής και διαπίστωσαν ότι ένα (01) αναίσθητο βρέφος βρισκόταν ανάσκελα επί της ακτής πλησίον της θάλασσας.
Άμεσα το βρέφος διακομίσθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών «Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ» όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατος του.
Κατόπιν ερευνών από στελέχη της Λιμενικής Αρχή Πάτρας και έπειτα από πληροφορίες της ΕΛ.ΑΣ. για περιστατικό που έλαβε χώρα στην μαιευτική -γυναικολογική κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Πατρών «ΑΓΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ», στο οποίο η 27χρονη είχε γεννήσει την 10/02/2020 ένα (01) βρέφος και εξήλθε χωρίς να πάρει εξιτήριο, η ανωτέρω εντοπίστηκε και προσήχθη στην Λιμενική Αρχή Πάτρας όπου και διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για τη μητέρα του ανευρεθέντος νεογνού.
Προανάκριση διενεργείται, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας.

Disclaimer:

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου.


Πηγή

  • Δημοσιεύτηκε:

    13 Φεβρουαρίου 2020

  • Κατηγορίες:

    Κοινωνία