Προκλητικός ο σύμβουλος της Χρυσής Αυγής εντός του Περιφερειακού (VIDEO)

Να δυναμιτίσει το κλίμα επιχείρησε ο Γ. Αϊβατίδης, σύμβουλος της Χρυσής Αυγής στο Περιφερειακό Συμβούλιο, εξαπολύοντας επίθεση με ειρωνείες και απειλές κατά εργαζομένων και συνδικαλιστών κατά τη διάρκεια της συζήτησης του θέματος της λειτουργίας των καταστημάτων τις Κυριακές.

Μία πολιτική συνδικαλιστική αποστροφή του εκπροσώπου των εργαζομένων, προέδρου του Συνδέσμου ιδιωτικών Υπαλλήλων Κέρκυρας κ. Κανταρέλη για δυναμικές αντιδράσεις στην επόμενη συνεδρίαση του Περιφερειακού στη Λευκάδα από τους εκεί εργαζόμενους εκλήφθη ως απειλή κατά των περιφερειακών συμβούλων από τον πρώην βουλευτή της Χρυσής Αυγής ο οποίος επιτέθηκε φραστικά
Μάλιστα, απέναντι στις αντιδράσεις συνδικαλιστών που είχαν κατακλύσει την αίθουσα, ο Γ. Αϊβατίδης εμφανίστηκε προκλητικός και με απειλητικό τρόπο φώναζε στους διαμαρτυρόμενους να μην τον πλησιάζουν.
Η στάση του προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις με τον κ. Κανταρέλη να υποστηρίζει ότι για μια ακόμα φορά, οι χρυσαυγίτες λειτουργούν ως στήριγμα του συστήματος με πρόθεση εν μέσω της έντασης, να μη ληφθεί απόφαση υπέρ των εργαζομένων.
Η συνεδρίαση διεκόπη και πραγματοποιήθηκε σύσκεψη με τους επικεφαλής των παρατάξεων ενώ μετά τη συνέχιση της συνεδρίασης, ο εκπρόσωπος της Λαϊκής Συσπείρωσης Μπάμπης Χαραλάμπους που εισηγήθηκε το θέμα αναστολής της απόφασης λειτουργίας των καταστημάτων τις Κυριακές, προκειμένου να μην αναβληθεί η συνεδρίαση, ζήτησε αυτοσυγκράτηση από τους εργαζόμενους μέσα στην αίθουσα παρά το ότι έχουν απόλυτο δίκιο να αντιδρούν.

(Αυτή την ώρα, η συζήτηση του θέματος συνεχίζεται)