Στα Άνω Σουδεναίικα Αχαΐας μπήκαν κλέφτες σε σπίτι ηλικιωμένων

Θρασύτατοι δράστες μπήκαν τα ξημερώματα σε οικία στην περιοχή των Άνω Σουδεναιίκων στην Δυτική Αχαία , παραβίασαν την πόρτα εισέβαλαν στο σπίτι ακινητοποίησαν και λήστεψαν ένα ζευγάρι. Πιο συγκεκριμένα σύμφωνα με τις πληροφορίες οι τρεις δράστες εισέβαλαν στο σπίτι όπου διαμένει ένα ζευγάρι, 70 ετών ο αδράς και 65χρονών η σύζυγός του , γύρω στις 03:00 τα ξημερώματα. Το ζευγάρι είναι ιδιοκτήτες και ενός καταστήματος κάτω από το σπίτι . Οι δράστες έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους άρχισαν να ζητούν επίμονα να τους αποκαλύψουν που έχουν χρήματα. Τα θύματα τους έδωσαν μάλιστα τα κλειδιά του καταστήματος όπου και εκεί διαπίστωσαν πώς δεν υπήρχαν χρήματα. Ο 70χρονος αντιστάθηκε με αποτέλεσμα να τον χτυπήσουν με εργαλείο στο κεφάλι και να του τρυπήσουν το αυτί με κατσαβίδι.

Ο ένας εκ των δραστών που κατέβηκε στο κατάστημα δεν κατάφερε να βρει χρήματα έτσι επέστρεψε στο σπίτι και οι τρεις δράστες συνέχισαν να τους απειλούν πώς θα τους σκοτώσουν αν δεν τους δώσουν λεφτά.

Του πήρανε δύο όπλα που είχε ο 70χρονος άνδρας (με άδεια) και τους αφαίρεσαν χρηματικό ποσό , κοσμήματα και τα κλειδιά του αυτοκινήτου με στόχο να μην μπορούν να μετακινηθούν από το σπίτι για να μπορέσουν να διαφύγουν γρήγορα. Το ζευγάρι ειδοποίησε την αστυνομία ενώ ο άνδρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Οι κάτοικοι στην περιοχή διαμαρτύρονται για την έλλειψη αστυνόμευσης στην περιοχή . Μάλιστα πριν από λίγες ημέρες υπήρχαν και άλλα περιστατικά διαρρήξεων σε σπίτι και καταστήματα.

PHGH – ACHAIAS NEWS.GR

Disclaimer:

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου.


Πηγή

  • Δημοσιεύτηκε:

    24 Φεβρουαρίου 2020

  • Κατηγορίες:

    Κοινωνία