Πάτρα: Δικογραφία για τη λειτουργία με πιστούς στον Άγιο Νικόλαο – Απεστάλη στον Εισαγγελέα

Στον σχηματισμό δικογραφίας σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news, προχώρησε η τοπική Αστυνομία, με αφορμή την τέλεση της Θείας Λειτουργίας το απόγευμα της Τετάρτης στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου Πατρών, παρά τα μέτρα απαγόρευσης στο πλαίσιο πρόληψης της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Η δικογραφία μάλιστα έχει διαβιβαστεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα για τα περαιτέρω.

Σύμφωνα με πηγές του tempo24.news σε αυτή περιλαμβάνεται κατάθεση Αστυνομικού, ο οποίος φέρεται να δηλώνει πως ενημερώθηκε για το γεγονός από τις ειδήσεις που αναρτήθηκαν στις τοπικές ειδησεογραφικές διαδικτυακές σελίδες.

Τη λειτουργία τέλεσε ο Εφημέριος Αναστάσιος Γκοτσόπουλος και σύμφωνα με πληροφορίες στο εσωτερικό του ναού, υπήρχαν περίπου 30 άτομα. Ο Μητροπολίτης Πατρών Χρυσόστομος ενημερώθηκε για την ενέργεια του π. Αναστασίου. και αναμένεται η αντίδραση του στο θέμα.

Υπενθυμίζεται πως ο Δημοσιογράφος Κωνσταντίνος Φλαμής που μπήκε με την κάμερα μέσα στον Ιερό Ναό εμποδίστηκε από πιστούς. Η λειτουργία διεκόπη και άπαντες τα έβαλαν με τον Δημοσιογράφο ο οποίος κατέγραφε την σκηνή.

The post Πάτρα: Δικογραφία για τη λειτουργία με πιστούς στον Άγιο Νικόλαο – Απεστάλη στον Εισαγγελέα appeared first on AgrinioPress.