Απίστευτη ΔΕΥΑΚ! Πήρε πίσω άρον – άρον την ανακοίνωση για διακοπές λόγω χρεών!

Μετά τον ορυμαγδό αρνητικών σχολίων (κυρίως μέσω Facebook) για την περίοδο που οι υπεύθυνοι της ΔΕΥΑΚ αποφάσισαν να ξεκινήσουν μπαράζ διακοπών υδροδότησης λόγω χρεών, εν μέσω έξαρσης του κορονοϊού, η διοίκηση της επιχείρησης μέσα σε 2 (!!!) ώρες αναίρεσε την ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα το μεσημέρι!

Η ΔΕΥΑΚ απέστειλε ανακοίνωση με την οποία έκανε γνωστό ότι ξεκινά πρόγραμμα διακοπών υδροδότησης σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες του νησιού λόγω ληξιπρόθεσμων οφειλών σε οικιακούς καταναλωτές και επαγγελματίες.
Η απόφαση ελήφθη εν μέσω της μεγαλύτερης υγειονομικής παγκόσμιας κρίσης εδώ και πολλές δεκαετίες και με τους ειδικούς να υπογραμμίζουν ότι το βασικό μέτρο αντιμετώπισης της εξάπλωσης της νέας γρίπης είναι το συχνό και καλό πλύσιμο των χεριών και η τήρηση των μέτρων καθαριότητας!

Το πήραν πίσω σε χρόνο… DT!

Μετά το μπαράζ αρνητικών σχολίων, κυρίως μέσω Facebook, η επιχείρηση πήρε πίσω την απόφασή της άρον – άρον, επιχειρώντας να «μαζέψει τα ασυμμάζευτα» κάνοντας λόγο για… παραδρομή! «Παρακαλούμε να μη δημοσιευθεί η προηγούμενη ανακοίνωση μας, η οποία εκ παραδρομής εστάλη, και αφορά το πρόγραμμα διακοπής υδροδότησης λόγω οφειλών γιατί έχει ληφθεί απόφαση του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΚ, σύμφωνα με την οποία ανεστάλη το παραπάνω μέτρο λόγω κορωνοϊού», αναφέρει η δεύτερη ανακοίνωση της ΔΕΥΑΚ…
Προηγουμένως, στην πρώτη ανακοίνωση ζητούσε από τους καταναλωτές που οφείλουν λογαριασμούς να προσέλθουν να εξοφλήσουν ή να ρυθμίσουν τις οφειλές τους, προκειμένου να αποφύγουν το αναγκαστικό μέτρο της διακοπής υδροδότησής και της αποστολής των οφειλών τους στην αρμόδια ΔΟΥ….