Αχαΐα – Το μήνυμα του Χαράλαμπου Μπονάνου για την εθνική επέτειο με φόντο τον κορωνοϊό

Αχαΐα - Το μήνυμα του Χαράλαμπου Μπονάνου για την εθνική επέτειο με φόντο τον κορωνοϊό Αχαΐα - Το μήνυμα του Χαράλαμπου Μπονάνου για την εθνική επέτειο με φόντο τον κορωνοϊό

Το δικό του μήνυμα για τη διπλή γιορτή της Ελλάδος και της Ορθοδοξίας, στέλνει μέσω των social media ο αντιπεριφερειάρχης Χαράλαμπος Μπονάνος, αναρτώντας δύο φωτογραφίες με το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας και με την ελληνική σημαία.

Ο ίδιος γράφει τα εξής: "Χρόνια πολλά σε όλους, η σκέψη μας αυτές τις δύσκολες ώρες στο επιστημονικό προσωπικό και το νοσηλευτικό της παθολογικής κλινικής του ΠΓΝΠ

Δίνουν την δύσκολη μάχη, με αυτοθυσία, με τον κίνδυνο να εκτεθούν, μεγάλη προσοχή δεν μας περισσεύει κανένας από όλους αυτούς ειδικευμένους, ειδικευόμενους μαχητές, που έχουν έναν αόρατο εχθρό να πολεμήσουν όταν εμείς βρισκόμαστε στα σπίτια μας.

Όλοι σήμερα να αφιερώσουμε λίγα λεπτά στην μεγάλη θρησκευτική γιορτή του ευαγγελισμού από την προσευχή μας από το νοητικό μας ταξίδι, σε αυτούς που κάνουν το λειτούργημα τους με προσωπικό κόστος που διακινδυνεύουν, που η μάσκα αφήνει το αποτύπωμα στο πρόσωπο τους του μεγάλου αγώνα.

Όσοι ακόμα νομίζετε ότι είναι μια άσκηση επί χάρτου, όσοι δεν έχετε συνειδητοποιήσει το δράμα των γειτόνων μας σήμερα είναι η μέρα να κάνετε δεύτερες σκέψεις, να συμπαραταχθείτε στον κοινό αγώνα της επιστήμης για τον έλεγχο της διασποράς του κορωνοϊού, δείχνοντας υπευθυνότητα και τηρώντας τους κανόνες.

Είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε οι έξω από τα τείχη του νοσοκομείου αναφοράς , σε ένδειξη της ελάχιστης συμπαράστασης σε αυτούς που διακινδυνεύουν την υγεία τους για να μπορούν να κρατάνε το σύστημα όρθιο.

Η εθνική μας επέτειος είναι διαφορετική, μελαγχολική αλλά και πηγή άντλησης σοβαρών και υπευθύνων σκέψεων για την κοινωνική μας ευθύνη. Δεν έχουμε δικαίωμα στην επιπολαιότητα, δεν επιτρέπεται να είμαστε αμετροεπείς, η στάση μας θα κρίνει και την πορεία της επιδημίας. Οι επόμενες μέρες θα' ναι καθοριστικές".

Αχαΐα - Το μήνυμα του Χαράλαμπου Μπονάνου για την εθνική επέτειο με φόντο τον κορωνοϊό


Πηγή