Γιάννης Μασούρας – Νέα ευκαιρία θα δώσουν στον Πατρινό οι άνθρωποι του Ολυμπιακού

Τρίτη ευκαιρία αναμένεται να δώσει ο Ολυμπιακός στον Πατρνό Γιάννη Μασούρα, με τους Πειραιώτες να έχουν ξεκινήσει τον προγραμματισμό τους, εν όψει της νέας χρονιάς από τη στιγμή που δεν γνωρίζουν καν πότε και αν θα ξεκινήσει εκ νέου το φετινό πρωτάθλημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Ολυμπιακός θα δώσει μία δεύτερη ευκαιρία σε όλους τους νεαρούς ποδοσφαιριστές του που έχει δώσει δανεικούς σε άλλες ομάδες, για να ψηθούν. Ένας από αυτούς είναι και ο Γιάννης Μασούρας.

Ο Πατρινός μέσος έχει συμμετάσχει δύο φορές στην προετοιμασία του Ολυμπιακού, αλλά την τελευταία στιγμή, δεν συμπεριλήφθηκε στα πλάνα της ομάδας, με τον Μάρτινς να τον δίνει δανεικό, στον Πανιώνιο και στη συνέχεια στη Λάρισα.

Ο Γιάννης Μασούρας ένας ποδοσφαιριστής γέννημα θρέμα Πατρινός που ξεκίνησε την καριέρα του από τον Ατρόμητο Πατρών και στη συνέχεια ανδρώθηκε στην Παναχαϊκή, σε δύσκολες συνθήκες, θα έχει και μία τρίτη ευκαιρία από τους Πειραιώτες που άλλωστε συνεχίζουν να τον παρακολουθούν.

Έχουν διαπιστώσει ότι εκτός από την ταχύτητα που είναι το μεγάλο προσόν του, έχει δείξει μία ωριμότητα στο παιχνίδι του και αυτό προφανώς το έχουν εκτιμήσει.

Ο Πατρινός έχει πάντως σαν όνειρό του να ενσματωθεί αυτή τη φορά στον Ολυμπιακό και γιατί όχι να καθιερωθεί εκεί στη συνέχεια. Γι' αυτό και συνεχίζει τη σκληρή δουλειά.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο νεαρός είχε περάσει και ένα φεγγάρι από την ομάδα στίβου της Παναχαϊκής, κάνοντας εκεί αξιοζήλευτες επιδόσεις ως σπρίντερ.


Πηγή