Κάκωση στην κοιλιά για το 6χρονο – θύμα τροχαίου στο Ρουπάκι

Με κάκωση στην κοιλιακή χώρα νοσηλεύεται το 6χρονο παιδί που παρασύρθηκε από ΙΧ την Κυριακή το μεσημέρι στο Ρουπάκι.

Το παιδί μεταφέρθηκε μετά το τροχαίο ατύχημα στο Νοσοκομείο Αμαλιάδας όπου οι γιατροί έκριναν όπου πρέπει να μεταφερθεί σε παιδιατρική κλινική και έτσι νοσηλεύεται από την Κυριακή το απόγευμα στο Καραμανδάνειο στην Πάτρα.

Οι γιατροί διέγνωσαν κάκωση στην κοιλιά και για την ώρα η κατάσταση του παιδιού αντιμετωπίζεται συντηρητικά με μετάγγιση αίματος. Ευχή όλων αλλά και οι προσπάθειες των γιατρών είναι να αποφευχθεί η χειρουργική αντιμετώπιση του περιστατικού και οι γιατροί είναι αισιόδοξοι.

Το περιστατικό έχει προκαλέσει θλίψη στην τοπική κοινωνία του Ρουπακίου του Δήμου Πηνειού.

Ο πρόεδρος του ΤΣ του Ρουπακίου Κώστας Ρέγκλης δήλωσε: «Τόσο εγώ ως πρόεδρος όσο και τα μέλη του ΤΣ αλλά και όλοι οι συγχωριανοί μας ευχόμαστε περαστικά στο 6χρονο παιδί που νοσηλεύεται στο Καραμανδάνειο και δηλώνουμε ότι ως εθελοντές αιμοδότες είμαστε έτοιμοι να προσφέρουμε αίμα όποτε χρειαστεί. Όλοι είμαστε στο πλευρό της οικογένειας»

Να σημειωθεί ότι στο χθεσινό τροχαίο εκτός του 6χρονου παιδιού τραυματίστηκε η μητέρα του και η αδελφή του παιδιού μεγαλύτερης ηλικίας, καθώς και ο οδηγός ενός εκ των τριών οχημάτων. Όλοι έχουν πάρει εξιτήριο και σύντομα θα λήξει και η περιπέτεια του 6χρονου.

«Επιτέλους οι αρμόδιοι πρέπει να δουν το θέμα της διασταύρωσης του μαρτυρίου πολύ σοβαρά και να δώσουν λύση» δήλωσε ο πρόεδρος του ΤΣ


Πηγή