Μέτρα απαγόρευσης κυκλοφορίας: Οι πολίτες πειθαρχούν…

ΛΙΓΕΣ ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΑ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ – ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΕΛΕΓΧΟΥΣ ΣΥΝΕΧΩΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Η εικόνα σε κάθε πόλη της Ηλείας αποδεικνύει την πλήρη συμμόρφωση των πολιτών στα μέτρα που έχει επιβάλλει η κυβέρνηση από την περασμένη Δευτέρα, αλλά και τη σωστή αντίληψη της δύσκολης κατάστασης με τον κορωνοϊό, με την αστυνόμευση μέχρι στιγμής να είναι εξαιρετική και να μην επιτρέπει οποιαδήποτε παραβίαση των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού.

Καταλληλότερος για να μιλήσει για το ζήτημα δεν θα μπορούσε να είναι άλλος από το νέο Αστυνομικό Διευθυντή Ηλείας Παναγιώτη Μάνδαλο, που τόνισε πως οι έλεγχοι συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό και ο κόσμος δείχνει πως συμμορφώνεται στα κυβερνητικά μέτρα. Βέβαια, σε τέτοιες περιπτώσεις δε γίνεται να λείπουν και οι παραβάσεις, που ωστόσο δεν ξεπερνούν τις 50.

Επιπλέον, υποστήριξε πως οι πολίτες οφείλουν να δείχνουν υπευθυνότητα και να σέβονται τα μέτρα, που στόχο έχουν να απομακρύνουν τη χώρα όσο το δυνατόν συντομότερα από αυτήν την επικίνδυνη κατάσταση.

Όσον αφορά τους ελέγχους από τα αστυνομικά κλιμάκια, τονίστηκε πως ακολουθούνται όλες οι απαραίτητες διαδικασίες με υπόδειξη των απαραίτητων εγγράφων που επιτρέπουν στους πολίτες την έξοδο από τα σπίτια, ενώ λαμβάνονται και τα κατάλληλα μέτρα από το αστυνομικό προσωπικό για την προσωπική τους προστασία και την προστασία των πολιτών..

Διαβάστε περισσότερα στην εφημερίδα ΠΑΤΡΙΣ που κυκλοφορεί…


Πηγή