Μήνυμα του δημάρχου Θέρμου για τον θάνατο του Αντώνη Βασιλόπουλου

Την θλίψη του εκφράζει ο δήμαρχος Θέρμου Σπύρος Κωνσταντάρας, για τον θάνατο του Αντώνη Βασιλόπουλου, δραστήριου στελέχους του υπουργείου Πολιτισμού με πολύ μεγάλη συνεισφορά στην ανάδειξη των αρχαιοτήτων της περιοχής.

Το μήνυμα του δημάρχου:

“Με θλίψη πληροφορηθήκαμε την εκδημία του προσφιλούς μας συμπολίτη Αντωνίου Δημοσθένους Βασιλόπουλου.

Ο εκλιπών υπήρξε ιδρυτής και πρόεδρος της Εταιρείας Φίλων του Μουσείου και Αρχαιολογικού Χώρου Θέρμου ,δραστήριο στέλεχος του Υπουργείου Πολιτισμού και ενεργός πολίτης του δήμου Θέρμου.

Αγωνίστηκε φιλότιμα και ανιδιοτελώς για την ανακαίνιση της Ιεράς Μονής Αγίου Ιωάννου Αναλήψεως , για την ανέγερση και προβολή του νέου Αρχαιολογικού Μουσείου Θέρμου και για την συνέχιση των ανασκαφών στον αρχαιολογικό χώρο του Κοινού των Αιτωλών.

Δημιούργησε εκδηλώσεις με σκοπό να διαφημίσει τους αρχαιολογικούς θησαυρούς του τόπου μας ,εξέδωσε φυλλάδια προβολής του τοπικού μας πολιτισμού και άφησε ως παρακαταθήκη σπουδαία κείμενα και μελέτες.

Εκφράζοντας το σύνολο των συμπολιτών μας ,ως δήμαρχος Θέρμου ,αποχαιρετώ αυτή την ταραχώδη περίοδο της πατρίδας μας , με ελάχιστα λόγια τον φίλο και συνεργάτη Αντώνη Βασιλόπουλο.

Εύχομαι να ‘ναι ελαφρύ το χώμα της αγαπημένης του Δερβέκιστας που θα τον σκεπάσει”.

The post Μήνυμα του δημάρχου Θέρμου για τον θάνατο του Αντώνη Βασιλόπουλου appeared first on AgrinioPress.