Ολυμπία Οδός: Λειτουργία εγκαταστάσεων και υπηρεσιών του αυτοκινητόδρομου λόγω κορωνοϊού

Η Ολυμπία Οδός, στο πλαίσιο των μέτρων αντιμετώπισης και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊούCovid-19, με αίσθημα ευθύνης και γνώμονα την προστασία εργαζομένων και χρηστών,έχει εφαρμόσει ειδικό πλάνο λειτουργίας στο προσωπικό, διατηρώντας υψηλά επίπεδα ασφάλειας και εξυπηρέτησης των ταξιδιωτών και τη μέγιστη δυνατή απρόσκοπτη λειτουργία όλων των υπηρεσιών της.

Η εταιρία ενημερώνει τους οδηγούς και ταξιδιώτες για τη λειτουργία των εγκαταστάσεων του αυτοκινητόδρομου:

Χρήση ηλεκτρονικών υπηρεσιών Opass

Στο πλαίσιο υποστήριξης της προσπάθειας περιορισμού των επισκέψεων σε χώρους συγχρωτισμού, σας υπενθυμίζουμε τη δυνατότητα και σας προτρέπουμε να φορτίζετε το λογαριασμό σας ηλεκτρονικά μέσω του www.olympia odos.gr στην ενότητα O-pass/ Είμαι συνδρομητής- Σύνδεση.

Εάν είστε συνδρομητής O-pass, αλλά δεν έχετε ενεργοποιήσει την on-line πρόσβαση στο λογαριασμό σας, σας προτρέπουμε να το κάνετε τώρα επιλέγοντας:

Είμαι συνδρομητής Opass και θέλω να αποκτήσω online πρόσβαση

Με τον τρόπο αυτό, μπορείτε να πραγματοποιείτε τις συναλλαγές σας εύκολα και με ασφάλεια, 24 ώρες το 24ωρο.

Για άνοιγμα λογαριασμού και δωρεάν προμήθεια πομποδέκτη O-pass, καθώς και για οποιοδήποτε σχετικό ερώτημα μπορείτε να απευθύνεστε στο Τηλεφωνικό Κέντρο22960-95555 από Δευτέρα – Παρασκευή από 08.00-16.00.

Ανέπαφες συναλλαγές με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα μέσω POS

Υπενθυμίζουμε ότι όσοι δεν διαθέτουν πομποδέκτη μπορούν να κάνουν ανέπαφες συναλλαγές με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα μέσω POSσε όλες τις λωρίδες μεΑυτόματα Μηχανήματα Πληρωμής(APM) των μετωπικών και πλευρικών σταθμών διοδίων της Ολυμπίας Οδού. Η διαδικασία είναι απλή:

Περνώντας από τη Λωρίδα των Αυτόματων Μηχανημάτων Πληρωμής (με το χαρακτηριστικό πράσινο χρώμα) αγγίζουμε τον αναγνώστη ανέπαφων συναλλαγών με την πιστωτική ή χρεωστική κάρτα μας και περιμένουμε μερικά δευτερόλεπτα για την εκτύπωση της απόδειξης.

Σήμανση λωρίδας με Μηχάνημα Αυτόματης Πληρωμής

Στα Αυτόματα Μηχανήματα Πληρωμής υπάρχει επίσης ειδικός αναγνώστης Μοτο-κάρτας (για τους μοτοσυκλετιστές).

Σημεία Εξυπηρέτησης Πελατών (ΣΕΠ)

Τα στελέχη των ΣΕΠ είναι στη διάθεσή σας με στόχο τη βέλτιστη εξυπηρέτησή σας. Δίνοντας προτεραιότητα στην υγεία και την ασφάλεια όλων, αναπροσαρμόσαμε το ωράριο λειτουργίας, ως εξής:

  • ΣΕΠ Ελευσίνας (πριν τον σταθμό διοδίων Ελευσίναςστην κατεύθυνση προς Πάτρα)
    Δευτέρα – Παρασκευή από 00-17.00
  • ΣΕΠ Ισθμού (πριν τον σταθμό διοδίων Ισθμούστην κατεύθυνση προς Αθήνα)
    Δευτέρα- Παρασκευή από 00-17.00
  • ΣΕΠ Ρίου (πριν τον σταθμό διοδίων Ρίου στην κατεύθυνση προς Αθήνα)

Δευτέρα- Παρασκευή από 08.00-16.00

Εάν είναι επιτακτική ανάγκη να επισκεφθείτε ένα ΣΕΠ, σας παρακαλούμε να τηρείτε σχολαστικά τις οδηγίες των αρμόδιων Αρχών για απόσταση 2 μέτρων μεταξύ άλλων πελατών και υπαλλήλων, καθώς και να παραμένετε στο χώρο για το ελάχιστο δυνατό χρονικό διάστημα.

Σχετικά με τα μέτρα προφύλαξης και ατομικής υγιεινής, δείτε αναλυτική ενημέρωση από τον ΕΟΔΥ στο σύνδεσμο https://eody.gov.gr/

Σταθμοί Εξυπηρέτησης Αυτοκινητιστών (ΣΕΑ)

Οι επιχειρήσεις εστίασης κατά μήκος του αυτοκινητόδρομου, ακολουθώντας τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας, λειτουργούν αποκλειστικά ως takeaway (προμήθεια αγαθών χωρίς παραμονή στο χώρο). Το ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων έχει αναπροσαρμοστεί ως εξής:

ΣΕΑ Μεγάρων: Πρατήρια καυσίμων ανοικτά 24/7, Goody’s-Flocafe κλειστά

ΣΕΑ Ζευγολατιού: Κλειστό

ΣΕΑ Βέλου: Πρατήρια καυσίμων ανοικτά 24/7, «Γρηγόρης» ανοικτά 7:00 – 22:00

ΣΕΑ Ακράτας: Πρατήρια καυσίμων και Autogrill ανοικτά 24/7

ΣΕΑ Αιγίου: Πρατήρια καυσίμων ανοικτά 24/7, Καφέ ανοικτά 06:30 – 24:00

ΣΕΑ Ψαθοπύργου: Πρατήρια ανοικτά 24/7, Goody’s ανοικτά 08:00-20:00

Η Ολυμπία Οδός συνεχίζει το έργο της με σταθερό προσανατολισμό στην ασφάλεια όλων μας και την παροχή υπηρεσιών των χρηστών του αυτοκινητόδρομου με ευθύνη και αποτελεσματικότητα.

The post Ολυμπία Οδός: Λειτουργία εγκαταστάσεων και υπηρεσιών του αυτοκινητόδρομου λόγω κορωνοϊού appeared first on AgrinioPress.