Πάτρα: “Έφυγε” από τη ζωή ο πατέρας του επιχειρηματία και μέλους του Δ.Σ. του ΟΣΕ Μάκη Κατσιγιάννη […]

Βαρύ πένθος για το μέλος του ΔΣ του ΟΣΕ και πρώην δημοτικό σύμβουλο, επιχειρηματία Γεράσιμο (Μάκη Κατσιγιάννη) καθώς έφυγε από τη ζωή ο πατέρας του, Φίλιππoς, σε ηλικία 85 ετών.

Η αναγγελία του θανάτου του σκόρπισε βαθιά θλίψη στην Παραλία Πατρών όπου έζησε και ανέπτυξε έντονη κοινωνική δράση ο Φίλιππος Κατσιγιάννης, ο οποίος έχαιρε εκτίμησης στην τοπική κοινωνία, για το ήθος, τις αρχές, την εργατικότητα και την αθόρυβη δράση του.

Ο εκλιπών ασχολήθηκε με γεωργικές εκμεταλλεύσεις ενώ με την αείμνηστη σύζυγό του Τούλα, έκαναν τρία παιδιά, τον Μάκη και τις δύο αδελφές του, Χριστίνα (σύζυγο του εκπαιδευτικού Κωνσταντίνου Χριστόπουλου) και Ελευθερία (σύζυγο του επιχειρηματία, Σπύρου Γεννατά). Παράλληλα, ευτύχησε να γνωρίσει και πέντε εγγόνια.

Την είδηση του θανάτου κοινοποίησε ο ίδιος ο Μάκης Κατσιγιάννης στα socialmedia, γράφοντας: «Πατέρα καλό ταξίδι. Θα σε θυμόμαστε πάντα έτσι, λεβέντη και χαμογελαστό».

Το τελευταίο αντίο στον Φίλιππο Κατσιγιάννη θα πουν οι συγγενείς του στις 12 το μεσημέρι της Τρίτης από τον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννη Προδρόμου Παραλίας Πατρών

Disclaimer:

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου.


Πηγή

  • Δημοσιεύτηκε:

    23 Μαρτίου 2020

  • Κατηγορίες:

    Κοινωνία