Σχολικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου: 1ο ΓΕΛ Πύργου και 2ο ΕΠΑΛ Πύργου οι νικητές

Επικράτησαν στους τελικούς του Δημ. Στ. Πύργου, των: 1ο ΓΕΛ Αμαλιάδας και ΓΕΛ Ανδραβίδας αντίστοιχα, που ήταν άξιοι φιναλίστ!

1 of 13

Πραγματοποιήθηκαν χθες το πρωί στο στάδιο του Πύργου, οι τελικοί αγώνες ποδοσφαίρου των Λυκείων της Ηλείας, κοριτσιών και αγοριών. Στα κορίτσια και σε ένα πολύ ήσυχο ματς, αντίπαλοι ήταν το ΓΕΛ Ανδραβίδας που έχασε από το 2ο ΕΠΑΛ Πύργου, με σκορ 1 – 0, χάρις σε ένα πέναλτι της Δεσπολάρι! Αντίθετα στα αγόρια το 1ο ΓΕΛ Πύργου νίκησε σε έναν πολύ δυνατό αγώνα, επίσης με σκορ 1 – 0 το 1ο ΓΕΛ Αμαλιάδας , σε έναν τελικό που κρίθηκε από ένα φάουλ.

Αναλυτικά είχαμε:

ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ ΛΥΚΕΙΩΝ :

ΓΕΛ ΑΝΔΡΑΒΙΔΑΣ – 2Ο ΕΠΑΛ ΠΥΡΓΟΥ: 0-1 – «Καθάρισε»… Δεσπολάρη!

Καλύτερη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα η ομάδα του 2ο ΕΠΑΛ Πύργου, επικράτησε με σκορ 1 – 0, χάρις στο γκολ- πέναλτι της Δεσπολάρη στο 22΄! Της πρώτης σκόρερ του Πρωταθλήματος Γ΄ εθνικής με τα χρώματα της Νίκης Τραγανού, στην οποία αγωνίζεται! Ήταν ένας πολύ ωραίος τελικός, στον οποίο αρκετά από τα κορίτσια που αγωνίστηκαν, αγωνίζονται με τη Νίκη Τραγανού στην Γ΄ εθνική! Έτσι τα κορίτσια του 2ου ΕΠΑΛ Πύργου πέρασαν στη β΄ φάση του θεσμού, όπου και πάλι στο Στ. Πύργου θα αντιμετωπίσουν την νικήτρια ομάδα της Αχαΐας!

ΓΕΛ ΑΝΔΡΑΒΙΔΑΣ: Καραβέλα, Μαραζιώτη, Μπουσάι, Μπουσδούκου, Ντεμπόζι, Γκούμα, Μάστορα, Σταθοπούλου, Μπασιάλου, Πασπαλιάρη, Φραγκοπανάγου(Κούτουλα, Ζαφειροπούλου, Κριαθαρά).

2ο ΕΠΑΛ ΠΥΡΓΟΥ: Μπαδούρου Α., Δεσπολάρη, Τσουρούλη, Μπαδούρου Μ., Τσατσαμπά, Γεωργακοπούλου, Μπέιντο, Ρέπα, Σταυροπούλου, Γιαννακοπούλου, Δημήτρουλα(Μπαλτζώη, Κασαμπά, Ασημακοπούλου)

ΤΕΛΙΚΟΣ ΑΓΟΡΙΩΝ ΛΥΚΕΙΩΝ:

1ο ΓΕΛ ΠΥΡΓΟΥ – 1ο ΓΕΛ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ: 1 – 0 – Με φάουλ βολίδα στο 7΄ του Γ. Καλομοίρη!

Το 1Ο ΓΕΛ Πύργου αναδείχτηκε πρωταθλητής των Λυκείων Ηλείας, κερδίζοντας ευκολότερα από το τελικό 1 – 0, το 1ο ΓΕΛ. Αμαλιάδας, σε έναν πολύ δυνατό τελικό, αντάξιο της δυναμικότητας των δυο ομάδων! Μάλιστα οι Πυργιώτες ευτύχισαν να προηγηθούν μόλις στο 7΄, με ένα υπέροχο μακρινό φάουλ του Γιώργου Καλομοίρη(γιος του παλαίμαχου διαιτητή Αλέκου Καλομοίρη), που κυριολεκτικά «κρέμασε» τον γκολκίπερ Παπαγεωργίου Π., και έκρινε τελικά τον τελικό! Καθώς στο 27΄ οι νικητές έχασαν μοναδική ευκαιρία για το 2 – 0, όταν ο Μουζάκι εκτέλεσε πέναλτι για λογαριασμό του 1ο ΓΕΛ Πύργου, και απέκρουσε εντυπωσιακά ο γκολκίπερ Παπαγεωργίου Π. Έτσι τα αγόρια του 1ου ΓΕΛ Πύργου πέρασαν στη β΄ φάση του θεσμού, όπου και πάλι στο Στ. Πύργου θα αντιμετωπίσουν την νικήτρια ομάδα της Αχαΐας!

1ο ΓΕΛ ΠΥΡΓΟΥ: Βγενόπουλος, Γρηγορόπουλος, Σπηλιόπουλος, Κόκκινος Λ., Καρούμπαλης, Πλαστουργός, Μουζάκι, Καλομοίρης Γ., Καραχάλιος Π., Κουζής, Κολλάς(Καραχάλιος Δ., Αλεξόπουλος, Παπαδόπουλος, Λινάρδος, Στάμος, Σπηλιωτόπουλος, Κόκκινος Δ.)

1ο ΓΕΛ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ: Παπαγεωργίου Π., Ζωγάκης, Κουμουκέλης, Κυβερνήτης, Χαδούλας, Γιαννόπουλος, Χριστοδουλόπουλος, Βασιλακόπουλος, Βρακάς, Κοτσομύτης, Παπαγεωργίου Αν.(Αγγελόπουλος, Κυριακόπουλος, Πετρόπουλος, Παυλόπουλος, Μπεκιάρης, Λουκόπουλος, Ραμπαβίλας)


Πηγή