Τις εγκαταστάσεις του ΟΔΑΖ επισκέφθηκε ο Βουλευτής Ζακύνθου

Τις εγκαταστάσεις του ΟΔΑΖ επισκέφθηκε το πρωί, της Παρασκευής 27 Μαρτίου 2020, ο βουλευτής Ζακύνθου κ.Διονύσης Ακτύπης, όπου συνομίλησε με τη Διοίκηση και το προσωπικό, ενημερώθηκε αναλυτικά σχετικά με το σύνολο των μέτρων που έχουν ληφθεί για την καλύτερη δυνατή προστασία των ευπαθών συμπολιτών μας, που περιθάλπονται στους χώρους του Οργανισμού, από την απειλή του νέου κορωνοϊού.
"Ιδιαίτερα τις κρίσιμες αυτές ώρες, οι υπεράνθρωπες προσπάθειες, που γίνονται τόσο από τη Διοίκηση όσο και από τους εργαζομένους του ΟΔΑΖ έτσι ώστε να μην κινδυνεύσει από τη νόσο κανένας από τους συμπολίτες μας που φιλοξενείται εκεί, είναι πράγματι σημαντικές και άξιες συγχαρητηρίων.
Είμαι βέβαιος πως η εφαρμογή των ως άνω μέτρων θα συνεχιστεί απρόσκοπτα μέχρι να βγούμε από την κρίση στην οποία αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε. Είναι σημαντικό να συμβάλλουμε όλοι στην εθνική προσπάθεια που γίνεται για τον περιορισμό των συνεπειών την νέας αυτής νόσου που πλήττει ολόκληρη την ανθρωπότητα",δήλωσε χαρακτηριστικά με ανάρτηση του στη προσωπική του σελίδα.


Πηγή