Κολίρι: 17χρονος δέχτηκε επίθεση από σκύλο – Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Επίθεση από δεσποζόμενο σκύλο δέχτηκε ένας 17χρονος, ο οποίος έκανε βόλτα με το ποδήλατό του στον κεντρικό δρόμο του Κολιρίου.

Ο μεγαλόσωμος σκύλος επιτέθηκε με άγριες διαθέσεις στο παιδί, το οποίο έπεσε από το ποδήλατο και χτύπησε στο χέρι..

Ακολούθησε μαραθώνιος καθώς χρειάστηκε να μεταφερθεί αρχικά στο Νοσοκομείο του Πύργου για να το δουν γιατροί, ωστόσο δεν υπήρχε ορθοπεδικός και μεταφέρθηκε εν συνεχεία στη Νοσηλευτική Μονάδα της Αμαλιάδας όπου και διαπιστώθηκε ράγισμα στο δεξί του χέρι.

Η καταγγελία ήρθε στην εφημερίδα ΠΑΤΡΙΣ από συγγενικό πρόσωπο του παιδιού, θέλοντας να ενημερωθεί η κοινή γνώμη και να αναλάβουν δράση οι υπεύθυνοι ώστε να συμμορφωθεί ο ιδιοκτήτης του σκύλου και να μην επαναληφθεί το δυσάρεστο συμβάν, που θα μπορούσε -όπως μας τόνισε, να έχει και πιο δυσάρεστες συνέπειες.

Η οικογένεια του 17χρονου εκφράζει την απογοήτευσή της και για το ότι ο ιδιοκτήτης δεν έδειξε κάποιο δείγμα κατανόησης ή συγγνώμης προς αυτούς, παρά το ότι γνώριζε για την περιπέτεια και τον τρόμο που πέρασαν…

Η οικογένεια προχώρησε σε μηνυτήρια αναφορά κατά του ιδιοκτήτη έχοντας προηγουμένως λάβει – όπως μας τόνισε το συγγενικό πρόσωπο – πληροφορίες από τη γειτονιά πως το σκυλί έχει επιτεθεί και σε άλλους ανθρώπους.


Πηγή