Κ. Σαμικό: 69χρονος αυτοπυροβολήθηκε με κυνηγετικό όπλο

Τραγικός ήταν ο επίλογος με τον οποίο έδωσε τέλος στη ζωή του το μεσημέρι της Τετάρτης, ένας 69χρονος κάτοικος της περιοχής του Κάτω Σαμικού του Δήμου Ανδρίτσαινας-Κρεστένων, ο οποίος αυτοπυροβολήθηκε με κυνηγετικό όπλο εντός της οικίας του όπου διέμενε μόνος του, πιθανότατα εξαιτίας των χρόνιων προβλημάτων υγείας που τον ταλαιπωρούσαν και χειροτέρευαν ολοένα και περισσότερο το τελευταίο διάστημα.

Στο πένθος βυθίστηκε τόσο η οικογένεια του 69χρονου Γ.Κ., όσο και η τοπική κοινότητα στην οποία ζούσε όλα αυτά τα χρόνια, όπου σοκαρισμένοι αναρωτιούνται τους λόγους που οδήγησαν τον 69χρονο στην πράξη αυτή.

Λόγω του βεβαρημένου ιατρικού ιστορικού του που το τελευταίο διάστημα δεν του επέτρεπε να ζει όπως επιθυμεί την καθημερινότητά του, ο 69χρονος παρέμενε στην οικεία του.

Ο άτυχος άνδρας εντοπίστηκε στην οικεία του και άμεσα έσπευσαν στο σημείο οι αστυνομικές αρχές και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο και τον μετέφερε στο Γ.Ν. Πύργου όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Έρευνα ως προς τα αίτια που οδήγησαν τον άτυχο άνδρα στην αποτρόπαια αυτή πράξη πραγματοποιούν οι Αστυνομικές Αρχές.

Αναλυτικό ρεπορτάζ στην εφ. «Πατρίς» της Πέμπτης (23/04)…


Πηγή