Μαρτυρία 65χρονης: Με βίαζαν διαδοχικά και απειλούσαν…

Κόβουν την ανάσα οι λεπτομέρειες για το βιασμό της 65χρονης στην ευρύτερη περιοχή της Ζαχάρως που έγιναν γνωστές από την κατάθεσή της, αναδεικνύοντας τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε η άτυχη γυναίκα στα χέρια των δυο αδίστακτων κακοποιών που μέχρι στιγμής αποφεύγουν τη σύλληψη και έχει κηρυχθεί ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και την σύλληψή τους.

Η κατάθεσή της περιγράφει βήμα βήμα τον εφιάλτη που έζησε στα χέρια των βιαστών της. Σύμφωνα με πληροφορίες, η 65χρονη ανέφερε πως βράδυ της Κυριακής του Πάσχα εισέβαλαν σπίτι της δυο άνδρες με καλυμμένα τα πρόσωπα τους και ο ένας την έπιασε από τα μαλλιά, ενώ ο άλλος άρχισε να την απειλεί πως θα την κάψει ζωντανή σε περίπτωση που δεν τους δώσει χρήματα και χρυσαφικά.

Μάλιστα, η 65χρονη τρομαγμένη ανέφερε πως ο δράστης που την απειλούσε ότι θα της βάλει φωτιά και θα την κάψει ζωντανή, κρατούσε στα χέρια του ένα μπουκάλι με εύφλεκτο υγρό, ίσως οινόπνευμα ή ακόμα και βενζίνη και τελικά δεν δίστασε να βάλει φωτιά στις κουβέρτες στο κρεβάτι της, για να της αποδείξει πως είναι σε θέση να κάνει την απειλή του πράξη.

Διαβάστε περισσότερα στην έντυπη έκδοση της εφ.«Πατρίς»


Πηγή