Νύχτα τα μαζεύουν και μπαίνουν λουκέτα σε εμπορικά της Πάτρας

Τα μάζεψαν τα πράγματα και έβαλαν λουκέτο νυχτιάτικα! Σε τίποτα δεν θα μοιάζει με το πρόσφατο παρελθόν το εμπορικό τοπίο της Πάτρας μόλις μας αφήσει…χρόνους ο κορονοιός. Ήδη αρκετοί καταστηματάρχες, τα τελευταία βράδια έχουν εκκενώσει τα μαγαζιά τους, φόρτωσαν τις μεταμεσονύχτιες ώρες τα εμπορεύματα τους κυρίως με προορισμό της Αθήνα όπου τα ξεπουλάνε όσο – όσο.

Οι παρατηρητικοί έχουν "συναντήσει" τέτοια…κοροναιόπληκτα καταστήματα σε κεντρικούς δρόμους της Πάτρας, όπως η Αγίου Νικολάου, Ρήγα Φεραίου, Μαιζώνος και Κορίνθου.

Το ιστορικό κέντρο της Πάτρας αλλάζει όψη – Βασικά σημεία για τον ... Η έκταση της νέας "μεταμνημονιακής" ερήμωσης δεν μπορεί να προβλεφθεί τώρα, αφού δεν έχουμε ξεμπερδέψει με τον ''αόρατο εχθρό" – κάτι που πρόκειται να συμβεί αν όλα πάνε καλά, περί τα τέλη Μαΐου εως τότε προβλέπονται δυστυχώς κι άλλες εκκενώσεις καταστημάτων, έμπειρα στελέχη της αγοράς της Πάτρας εκτιμούν ότι τα νέα "λουκέτα " θα αποψιλώσουν την αγορά που θα ξεπεράσει το 20-25%.Ένα στα τέσσερα καταστήματα δηλαδή θα πέσει θύμα του θανατηφόρου ιού!

Disclaimer:

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου.


Πηγή

  • Δημοσιεύτηκε:

    3 Απριλίου 2020

  • Κατηγορίες:

    Κοινωνία