Ο Δήμος Πηνειού υποδέχεται με τριαντάφυλλα τον Μάιο

Τρεις χιλιάδες τριανταφυλλιές θα χαρίσουν χρώμα και άρωμα στις πλατείες και όλες τις γειτονιές του δήμου Πηνειού. Τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης, εθελοντές του δήμου με επικεφαλής τον δήμαρχο Πηνειού. Ανδρέα Μαρίνο, ξεκίνησαν ήδη από την Κυριακή του Θωμά εκστρατεία ευπρεπισμού και καλλωπισμού σε πλατείες, πεζοδρόμια, νησίδες και άλλους χώρους του δήμου, όπου άρχισαν και φυτεύονται οι πρώτες 1.200 τριανταφυλλιές.

«Είμαστε η πόλη που είχε φιλοδοξία να διοργανώσει φέτος τη μεγάλη γιορτή των Ανθεστηρίων αλλά δυστυχώς απρόβλεπτοι παράγοντες δεν μας το επέτρεψαν» τόνισε ο δήμαρχος Ανδρέας Μαρίνος και συνέχισε: «Όταν μιλώ για την πόλη, εννοώ ολόκληρο τον δήμο, με έδρα τη Γαστούνη, το Βαρθολομιό, δεύτερη μεγάλη πόλη , το Τραγανό μεγάλο αγροτικό και μεταποιητικό κέντρο και κάθε γωνιά του δήμου μας. Συνεχίζουμε να δουλεύουμε σε όλα τα Δημοτικά Διαμερίσματα του Δήμου και υποδεχόμαστε τον Μάιο, στις περιποιημένες και καθαρές γωνιές στου δήμου. Φυτεύουμε τριανταφυλλιές, φυτεύουμε την ελπίδα και φιλοδοξούμε να κάνουμε όλα τα δημοτικά διαμερίσματα καταπράσινα και ανθοφόρα. Εξαλείφουμε την σκιά της πανδημίας με υπέροχα τριαντάφυλλα» ανέφερε ο δήμαρχος Πηνειού.

Η εκστρατεία ευπρεπισμού, καλλωπισμού και φύτευσης θα διαρκέσει περίπου μια εβδομάδα.

Στην φωτογραφία διακρίνονται ο δήμαρχος Ανδρέας Μαρίνος, ο πρόεδρος ΝΠ Δημήτρης Βασιλόπουλος, οι αντιδήμαρχοι Νίκος Μαφρέδας και Γιώργος Κολοκατίνης, η δημοτική σύμβουλος Χριστίνα Βρυώνη και εθελοντές, μεταξύ των οποίων και οι επτά σχολικοί τροχονόμοι. «Όλοι για τον Δήμο Πηνειού»

Disclaimer:

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου.


Πηγή

  • Δημοσιεύτηκε:

    29 Απριλίου 2020

  • Κατηγορίες:

    Κοινωνία