Πάτρα – Εθελοντική αιμοδοσία στην πλατεία Γεωργίου στη μνήμη του Μανώλη Γλέζου

Πάτρα - Εθελοντική αιμοδοσία στην πλατεία Γεωργίου στη μνήμη του Μανώλη Γλέζου Πάτρα - Εθελοντική αιμοδοσία στην πλατεία Γεωργίου στη μνήμη του Μανώλη Γλέζου

«..Κι αν πεθάνω θα σας κυνηγάει η ύπαρξή μου, για να κάνετε αυτό που πρέπει να κάνετε…» Μ. Γλέζος, 29 Ιουνίου 2017.

Δημόσιος ήταν ο λόγος του Μανώλη Γλέζου, δημόσια πρέπει να είναι και η απότιση φόρου τιμής στη μνήμη του. Όχι γιατί είχε ποτέ ανάγκη ο Μανώλης Γλέζος από τιμές. Εμείς το΄χουμε ανάγκη, εμείς το οφείλουμε στην ιστορία του τόπου μας, στους αγώνες του λαού μας για ελευθερία και χειραφέτηση, στον πατριωτισμό μας. (Σε ευθύτατη σύγκρουση με τους πατριδοκάπηλους υπόδικους εγκληματίες της Χρυσής Αυγής, υμνητές των ΝΑΖΙ αλλά συνδιαχειριστές του κίβδηλου «πατριωτισμού» που οργάνωσε τα τάγματα εφόδου στον Έβρο πρόσφατα).

Τούτη τη δύσκολη και βουβή Άνοιξη, κλεισμένοι/ες στα σπίτια μας, ας κρατήσουμε πολύτιμη τη δυνατότητα να συλλογιζόμαστε ελεύθερα, να απευθυνόμαστε δημόσια, να συν-ομολογήσουμε τη μεγάλη απώλεια του αντιφασίστα πατριώτη Αγωνιστή.

Θα το συνδυάσουμε με μια δράση Αλληλεγγύης στο δοκιμαζόμενο λαό μας:

Την Τρίτη 7 Απριλίου 2020 από τις 9:30 το πρωί έως τις 1:30 το μεσημέρι κα από τις 5:30 μμ εώς τις 8:30 μμ το απόγευμα ο ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας και η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ Πάτρας καλούμε τους/τις συμπολίτες/συμπολίτισσες μας σε προσφορά ζωής, σε εθελοντική αιμοδοσία στην Κινητή Μονάδα Αιμοληψίας στην Πλατεία Γεωργίου. Με την προσήκουσα μέριμνα για την υγεία, τη δική μας και των συμπολιτών/συμπολιτισσών μας, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας, ένας-ένας, μία-μία να προσφέρουμε λίγο από το αίμα μας και να καταθέσουμε ένα λουλούδι στη μνήμη του Αθάνατου Παρτιζάνου.

Καλούνται όλοι οι εθελοντές/ριες αιμοδότες/τριες, να μας ενημερώσουν τηλεφωνικά για την ώρα προσέλευσης στο τηλέφωνο 2610-220600 για την αποφυγή συνωστισμού.

Για τη μετάβαση στο χώρο, οι ενδιαφερόμενοι/ες συμπληρώνουν το έντυπο κατ’ εξαίρεση μετακίνησης πολιτών (τύπου Β) και επιλέγουν την περίπτωση Β1 ή Β4. Αντίστοιχα τον αριθμό 1 ή 4 με το ονοματεπώνυμο και τη διεύθυνση για όσους/ες επιθυμούν να στείλουν SMS στον αριθμό 13033.


Πηγή