Σοκολατένια αυγά κουλουράκια τσουρέκια και λαμπάδες με ένα τηλεφώνημα στην πόρτα σας απο το ζαχαροπλαστείο «i […]

Το πιο γλυκό παιδικό δώρο για το Πάσχα θα το βρείτε στο ζαχαροπλαστείο IL SAPORE

Σοκολατένια αυγά, με περίτεχνα σχέδια, άλλα μικρότερα, άλλα μεγαλύτερα, άλλα με γέμιση, άλλα χωρίς, τυλιγμένα με χρωματιστά χαρτιά και κορδέλες ή μέσα σε κουτί. Τα σοκολατένια αβγά μας γυρίζουν πίσω στα παιδικά μας χρόνια και εν μέσω πανδημίας το παιδί παραμένει παιδί και προσμένει τα δώρα του…
Τσουρέκια και πασχαλινά κουλουράκια με βούτυρο γάλακτος, αλλά και κάθε είδους κεράσματα, γλυκά και παγωτά για την ημέρα του Πάσχα μπορούν να έρθουν στην πόρτα σας με ένα τηλεφώνημα.
Παραδοσιακά, κάθε χρόνο, το ζαχαροπλαστείο «IL SAPORE” κατασκευάζει με τη δική του τεχνική τα σοκολατένια αβγά και μάλιστα μερικά από αυτά έχουν τόσο μεράκι που μοιάζουν με μικρά έργα τέχνης. Γευστικά αλλά και εντυπωσιακά στην όψη σοκολατένια αυγά, που δεν σε κάνουν μόνο να θέλεις να τα σπάσεις για να τα φας αλλά και να τα κοιτάς σαν το καλύτερο κομψοτέχνημα.
Πιστό στη γεύση, το ζαχαροπλαστείο «IL SAPORE” κάθε χρόνο κάνει την έκπληξη στα σχέδια των πασχαλινών αυγών που μας κάνουν να τα χαζεύουμε. Με υψηλή ποιότητα και σε μεγάλη ποικιλία τα σοκολατένια αβγά του «IL SAPORE» ξεχωρίζουν και καλύπτουν όλα τα γούστα, μικρών και μεγάλων.
Χειροποίητα πασχαλινά αβγά με σοκολάτα που κερδίζει σε ποιότητα. Σχέδια σε ποικιλία για μικρούς και για μεγάλους.
τηλ :2645025146
fb: Il Sapore Geush


Πηγή