Συνεχίζονται οι προσφορές αλληλεγγύης στην ΚΟΙΠΑ Αγρινίου από τοπικούς επιχειρηματίες (φωτο)

Έμπρακτα δείχνουν την αλληλεγγύη τους, προς όσους έχουν περισσότερο ανάγκη σε αυτές τις κρίσιμες ημέρες, τοπικοί επιχειρηματίες του Αγρινίου.

Σχεδόν σε καθημερινό επίπεδο οι κοινωνικές δομές του Δήμου Αγρινίου δέχονται νέες προσφορές σε είδη πρώτης ανάγκης και όχι μόνο.

Σήμερα, ο πρόεδρος της ΚΟΙΠΑ, Γιάννης Βασιλείου παρέλαβε στον 5ο Παιδικό Σταθμό, σημαντικές ποσότητες τροφίμων, χαρτικών και λοιπών ειδών τα οποία προορίζονται για διανομή στους ωφελούμενους του προγράμματος «Βοήθεια στο σπίτι».

Μεταξύ άλλων σημαντικές προσφορές έγιναν από την PRAKTIKA Χολέβας ΑΕ, το Πρατήριο Υγρών Καυσίμων Κακούρης, το Γραφείο Τελετών Νταλιάνης, το Σούπερ Μάρκετ Αστέρας, τον Συλλογος Κρεοπωλών, το εργοστάσιο επεξεργασίας βρώσιμων ελιών Γουβέλης και άλλους επιχειρηματίες και ιδιώτες.

Ο κ. Βασιλείου αφού ευχαρίστησε θερμά για τις προσφορές κάλεσε τους βουλευτές του νομού να αναλάβουν και αυτοί δράση ώστε να ενισχυθούν περαιτέρω οι κοινωνικές δομές για να είναι σε θέση να εξυπηρετήσουν τους πολίτες.

Η κ. Μαριάννα Χολέβα τόνισε ότι η εταιρεία PRAKTIKA Χολέβας ΑΕ στις δύσκολες αυτές συγκυρίες στέκεται αρωγός στην προσπάθεια του ΚΟΙΠΑ, προσφέροντας βασικά είδη και τρόφιμα. Παράλληλα, απέστειλε θερμές ευχές για ένα καλό και υγιές Πάσχα, ευχόμενη να περάσει σύντομα αυτή η δύσκολη περίοδος για τη χώρα.

Όσοι πολίτες επιθυμούν να προσφέρουν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης μπορούν να τα συγκεντρώνουν στον 1ο, 5ο και 6ο Παιδικό Σταθμό, στα γραφεία της ΚΟΙΠΑ (Μακρή 11) και στις Δημοτικές ενότητες στα γραφεία του Βοήθεια στο Σπίτι.

The post Συνεχίζονται οι προσφορές αλληλεγγύης στην ΚΟΙΠΑ Αγρινίου από τοπικούς επιχειρηματίες (φωτο) appeared first on AgrinioPress.