Το «Χαμόγελο του Παιδιού» στο νοσοκομείο Πύργου – Μοίρασε πασχαλιάτικα δώρα στα παιδιά που νοσηλεύονται

Τηρώντας μια συνήθεια πολλών χρόνων, το «Χαμόγελο του Παιδιού», επισκέφθηκε και φέτος την Παιδιατρική Κλινική του νοσοκομείου Πύργου προκειμένου να προσφέρει συμβολικά Πασχαλιάτικα δώρα, στα παιδιά που αυτές τις ημέρες νοσηλεύονται.

Αντιπροσωπεία του εθελοντικού Οργανισμού βρέθηκε χθες το μεσημέρι στο νοσοκομείο του Πύργου, παραδίδοντας τα δώρα στο ιατρικό προσωπικό (ως προληπτικό μέτρο προστασίας από τον κορωνοιό) που με τη σειρά του τα μοίρασε στα παιδιά στα χείλη των οποίων σχηματίστηκε ένα όμορφο χαμόγελο…

H συντονίστρια και κοινωνική λειτουργός του εθελοντικού Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» Κατερίνα Λιακοπούλου, δήλωσε στην εφημ. ΠΑΤΡΙΣ ότι «Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος το Χαμόγελο επισκέφθηκε νοσοκομεία Παίδων και παιδιατρικές κλινικές σε όλη τη χώρα για να μοιράσουμε συμβολικά πασχαλινά δώρα στα νοσηλευόμενα παιδιά. Παιδιά που αυτές τις Άγιες μέρες δεν θα βρίσκονται στα σπίτια τους αλλά στο δωμάτιο κάποιου νοσοκομείου. Φέτος, ακολουθώντας τις κατευθύνσεις των ιατρών, δεν δώσαμε εμείς οι ίδιοι τα δώρα στα παιδιά όπως συνέβαινε τις προηγούμενες χρονιές, αλλά για λόγους ασφαλείας τα παραδώσαμε στις κοινωνικές υπηρεσίες και στο ιατρικό προσωπικό ώστε να τα δώσουν οι ίδιοι με προσοχή στους μικρούς ασθενείς.

Επισκεφθήκαμε και το Γενικό Νοσοκομείο Πύργου για να παραδώσουμε τα δώρα μας και να μοιράσουμε χαμόγελα! Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά το Διοικητή του Νοσοκομείου κύριο Χριστόπουλο, τη Διευθύντρια της Παιδιατρικής Κλινικής κα Αναστασόπουλου καθώς και όλο το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό που όλα αυτά τα χρόνια βρίσκονται δίπλα μας και μας φροντίζουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Η μάχη που δίνουν καθημερινά, και ιδιαίτερα την περίοδο αυτή, είναι δύσκολη και επίπονη. Ως ένα ελάχιστο δείγμα ευγνωμοσύνης, θα θέλαμε να τους πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ και πως θα συνεχίσουμε να βρισκόμαστε δίπλα τους για να μοιράσουμε ακόμα περισσότερα παιδικά χαμόγελα».


Πηγή