Νέα δωρεά από Α. Παπαδάκο για Νοσοκομείο

Ο δωρητής του Νοσοκομείου Αμαλιάδας, πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Νοσοκομείου Αμαλιάδας, αναπληρωτής δημάρχου Ήλιδας κ. Ανδρέας Παπαδάκος, προχώρησε τις προηγούμενες ημέρες σε άλλη μία δωρεά, που ενισχύει και θωρακίζει τον Αξονικό τομογράφο του Νοσοκομείου Αμαλιάδας.

Αγόρασε και δώρησε έναν εκχυτή σκιαγραφικού υλικού, ο οποίος λόγω της πανδημίας του Covid -19 θα παραληφθεί και θα εγκατασταθεί τις επόμενες μέρες.

Έτσι μετά από την εκπαίδευση προσωπικού από την εταιρία που παραλήφθηκε ο Αξονικός τομογράφος, έχουν ξεκινήσει από την περασμένη Δευτέρα οι πρώτες αξονικές τομογραφίες για τον κόσμο από τους ακτινολόγους ιατρούς του Νοσοκομείου και τους ειδικευμένους χειριστές του Αξονικού τομογράφου.

Ο κ. Παπαδάκος θα προχωρήσει και σε άλλες δωρεές μαζί με φίλους και φίλες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, που θέλουν και μπορούν να βοηθήσουν στην ανάπτυξη του Νοσοκομείου Αμαλιάδας, αλλά και της ευρύτερης περιοχής. Γι’ αυτό και δημιουργήθηκε ειδικός διεθνής λογαριασμός τραπέζης στο όνομα του Συλλόγου, με αριθμό IBAN: GR0301725160005516099568121 στην τράπεζα ΠΕΙΡΑΙΩΣ, για να μπορούν οι Δωρητές και οι Δωρήτριες με διαφάνεια και ταχύτητα, να βοηθούν χρηματικά τους σκοπούς του Συλλόγου Φίλων Νοσοκομείου Αμαλιάδας.

Την πρώτη κατάθεση – δωρεά την έκανε ο ίδιος ο Ανδρέας Παπαδάκος με κατάθεση 1000€ στο συγκεκριμένο τραπεζικό λογαριασμό. Επίσης στο λογαριασμό αυτό θα κατατίθενται οι συνδρομές των μελών και κάθε είδους έσοδα στο σύλλογο, έτσι ώστε να ενισχυθεί και να θωρακιστεί η διαφάνεια και να δοθεί το έναυσμα στην κοινωνία της Αμαλιάδας και της ευρύτερης περιοχής, ότι ο μοναδικός στόχος του Συλλόγου είναι το Νοσοκομείο Αμαλιάδας.

Όποιος επιθυμεί μπορεί να εγγράφεται στο Σ.ΦΙ.Ν.Α. ηλεκτρονικά με 10€ κατάθεση στο λογαριασμό και παραλαμβάνετε την απόδειξη μέλους από τα γραφεία μας.
Τέλος μετά τα εγκαίνια των νέων γραφείων του Συλλόγου – παραχώρηση του Α. Παπαδάκου – θα ξεκινήσει δυναμική καμπάνια με τίτλο: “Η Υγεία των ανθρώπων είναι πάνω από όλα”.


Πηγή