Ναύπακτος: Για ένα στοίχημα βούτηξε από τον φάρο ο 17χρονος

Ένα στοίχημα με κάποιον από την παρέα του, το οποίο δεν θα είχε σαν αντάλλαγμα κάποιο χρηματικό ποσό, αλλά θα αποδείκνυε πως «δεν είναι κότα», ήταν ο λόγος που ο 17χρονος Βασίλης πραγματοποίησε τη «βουτιά» που έκοψε ανάσες από τον φάρο της Ναυπάκτου.

Αυτό δήλωσε η μητέρα του νεαρού αγοριού, μιλώντας στο Mega Channel, αναφέροντας μεταξύ άλλων πως… «βάζουν στοίχημα για λεφτά αλλά ο γιός μου το έκανε επειδή κάποιος του έλεγε πως είναι κότα αν δεν πέσει» . Και το πλέον ανησυχητικό, είναι πως έχουν καταγραφεί αλλεπάλληλες καταγγελίες για ανάλογες πτώσεις στο πρόσφατο παρελθόν, με τα παιδιά να προκαλούν το ένα το άλλο.

Ναύπακτος - ΔιάσωσηΜετανιωμένος ο 17χρονος για τη «νεανική επιπολαιότητα»

Μετανιωμένος για την ενέργειά του εμφανίστηκε ο 17χρονος Βασίλης στις πρώτες του δηλώσεις μετά τη «βουτια» στο κενό από τον φάρο της Ναυπάκτου.

Όπως αποκαλύφθηκε, δεν είναι ο πρώτος που ενήργησε με αυτό τον τρόπο στο συγκεκριμένο σημείο. Έφηβοι, αλλά και μικρότερα παιδιά, έχουν δοκιμάσει το ίδιο σάλτο μορτάλε στο παρελθόν, με σκοπό να αποδείξουν στις παρεές τους ότι δεν φοβούνται.

πό το κρεβάτι του σπιτιού του όπου βρίσκεται, ο 17χρονος μίλησε στο Mega Channel, αναφέροντας: «Δεν θύμαμαι τίποτα, δεν θυμάμαι. Ευχαριστώ όλους σας που νοιαστήκατε για μένα. Το έχω μετανιώσει»

Ανακουφισμένη μετά το ισχυρό σοκ που υπέστη, είναι και η μητέρα του, γνωρίζοντας πως το παιδί της απέφυγε τυχαία τον θάνατο.

«Ξεκινά να παίρνει φόρα κι εκεί κάπου προφανώς γλιστράει. Δεν μπορώ να κατηγορήσω κάποιον, δεν ξέρω τι ακριβώς έχει γίνει» ανέφερε αρχικά και συνέχισε: «Για καλή του τύχη κάποιος ήταν κάποιος κύριος εκεί από το λιμενικό, που έπεσε μέσα και τον έσωσε. Γιατί θα πήγαινε από πνιγμό».

Disclaimer:

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου.


Πηγή

  • Δημοσιεύτηκε:

    20 Μαΐου 2020

  • Κατηγορίες:

    Κοινωνία