Ανακοίνωση από την “Ισχυρή Κεφαλονιά” για τις ασφαλτοστρώσεις

Ανακοίνωση από την

Συνεχίζει την απαράδεκτη τακτική του ο δήμαρχος Αργοστολίου Θεόφιλος Μιχαλάτος να παρουσιάζει ως δήθεν δικά του έργα αυτά που του παραδόθηκαν πλήρη και έτοιμα προς υπογραφή από την δική μας Δημοτική αρχή.

Μετά λοιπόν την προκλητική οικειοποίηση της αναμόρφωσης της πλατείας των Βλαχάτων και της αποκατάστασης του δικτύου στον δρόμο της Λαγκάδας (έργα επίσης δικά μας) τώρα ο κ. Μιχαλάτος ολοκληρώνει την παραχάραξη της πραγματικότητας παρουσιάζοντας ως τάχα αποτέλεσμα δικών του ενεργειών τις ασφαλτοστρώσεις που θα λάβουν χώρα σε όλο το νησί (δηλαδή στα όρια του πρώην Δήμου Κεφαλονιάς) λόγω του δημοπρατημένου και ήδη με ανάδοχο έργου που το παραδώσαμε ενώ ο ίδιος έβαλε ως δήμαρχος Αργοστολίου την υπογραφή του στην σύμβαση και τίποτα άλλο πέραν αυτού.Επισυνάπτουμε το σχετικό ντοκουμέντο που αποδεικνύει ότι η συγκεκριμένη σύμβαση υπογράφηκε από τον δήμαρχο Αργοστολίου κατόπιν των:

Υπ' αριθμ 334/2018 απόφασης του ΔΣ του πρώην Δήμου Κεφαλονιάς.

Υπ' αριθμ 56/2019 απόφασης κατάρτισης των όρων δημοπράτησης από τον πρώην Δήμο Κεφαλονιάς.

Υπ' αριθμ πρωτ. 6631/8-3-19 διακήρυξη του πρώην Δήμου Κεφαλονιάς.

Υπ' αριθμ πρωτ. 6633/8-3-19 προκήρυξη του πρώην Δήμου Κεφαλονιάς.

Υπ' αριθμ 53/2019 απόφαση της οικονομικής επιτροπής του πρώην Δήμου Κεφαλονιάς και την Υπ' αριθμ. 238/2019 απόφαση της οικονομικής επιτροπής του πρώην Δήμου Κεφαλονιάς ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ κατοχυρώθηκε η σύμβαση στον μειοδότη εργολάβο.

Τα έγγραφα, που είναι όλα στο "Διαύγεια", αποκαλύπτουν την αλήθεια και εκθέτουν την τακτική διαστρεβλώσης που ακολουθεί η Δημοτική αρχή Μιχαλατου και τα φίλια αυτής ΜΜΕ.Άλλωστε το γεγονός ότι οι ασφαλτοστρώσεις και οι υπόλοιπες παρεμβάσεις θα γίνουν, όχι μόνο στα όρια του Δήμου Αργοστολίου (Σκάλα, Πόρο, Αγία Ειρήνη, Κεραμειές, εντός της πόλης του Αργοστολίου), αλλά και στα Χαλιωτάτα Πουλάτα, Πυργί, Πλαγιά, Τζαμαρελατα, Μαρκαντωνάτα του Δήμου Σάμης, όπως και στην πόλη του Ληξουρίου, μαρτυρά από μόνο του ότι πρόκειται για έργο του πρώην Δήμου Κεφαλονιάς, το οποίο απλά υπογράφει τυπικά ο νυν δήμαρχος Αργοστολίου λόγω της διάσπασης του Δήμου Κεφαλονιάς

.Ευχόμαστε στον κ. Μιχαλάτο και τη Δημοτική του αρχή να φανούν αντάξιοι της εμπιστοσύνης που τους έδειξαν οι δημότες του Δήμου Αργοστολίου και να μπορέσουν και αυτοί να δημιουργήσουν έργα ανάλογα με αυτά που παρέδωσε η δική μας Δημοτική αρχή.

Το να επιχειρούν όμως να κάνουν το "άσπρο μαύρο" και να παρουσιάζουν ως δικά τους έργα για τα οποία ούτε μόχθησαν ούτε συμμετείχαν αποτελεί πολιτική απάτη και τους καλούμε να σταματήσουν άμεσα αυτή την επικοινωνιακή μεθόδευση.


Πηγή