ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΠΑΣ ΣΦΑΚΙΩΤΩΝ

Μπορεί το ταξίδι να τέλειωσε πρόωρα, αφού η καταστροφική πανδημία του κορωνοϊού οδήγησε στην πρόωρη αναστολή όλων των αθλητικών δραστηριοτήτων, όμως αυτό το ταξίδι, όσα διάρκεσε, ήταν πραγματικά υπέροχο για την ομάδα μας, τον ΠΑΣ ΣΦΑΚΙΩΤΩΝ. Με έναν σωστό προγραμματισμό πέρυσι την ίδια εποχή, μπορέσαμε και σταθήκαμε με μεγάλη επιτυχία στην πρώτη κατηγορία της ΕΠΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ – ΛΕΥΚΑΔΑΣ, υλοποιώντας στο έπακρον τον αρχικά τεθέντα στόχο μας, για γρήγορη εξασφάλιση της παραμονής μας στην κατηγορία.

Με τον ίδιο ρεαλισμό και ορθολογισμό θα προχωρήσομε και φέτος στον προγραμματισμό μας, λαμβάνοντας υπ’ όψιν μας όλους τους εξωαγωνιστικούς παράγοντες και φυσικά αυτόν της πανδημίας, που φαίνεται να διαμορφώνει νέα δεδομένα για την προσεχή αγωνιστική περίοδο σε πολλά επίπεδα

Το Διοικητικό Συμβούλιό μας αισθάνεται την υποχρέωση, γι αυτή την επιτυχημένη πορεία που διανύσαμε, να ευχαριστήσει:

Τους ποδοσφαιριστές της ομάδος έναν – έναν ξεχωριστά, για την αυτοθυσιαστική αγωνιστική τους συμπεριφορά και τον ικανότατο προπονητή Αλέξη Βλασσόπουλο, που είναι οι πρωταγωνιστές της περιόδου.

Τον φίλαθλο κόσμο στα χωριά μας των Σφακιωτών, αλλά και τον κόσμο απ’ την Λευκάδα γενικότερα που μας στήριξε και συμπαραστάθηκε με θέρμη στους αγώνες της ομάδος.

Τους χορηγούς της ομάδος, χάρη στη γενναία προσφορά των οποίων με την μορφή δωρεών μπορέσαμε να αντιμετωπίσομε τα έξοδα της χρονιάς.

Το Συμβούλιο της ΕΠΣ ΠΕΡΕΒΕΖΑΣ – ΛΕΥΚΑΔΟΣ, για τον άψογο τρόπο που διοργάνωσε την αγωνιστική περίοδο.

Το ΣΩΜΑ ΤΩΝ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ, οι οποίοι, συνολικά στάθηκαν στο ύψος της αποστολής τους, ασχέτως αν και απ’ την πλευρά μας μπορεί να ακούστηκαν και κάποια παράπονα, όμως το τελικό εξαγόμενο, οφείλομε ακριβοδίκαια να πούμε πως ήταν μια καλή δαιτητική χρονιά.

Τέλος να δώσομε συγχαρητήρια στην πρωταθλήτρια ομάδα ΠΑΣ ΘΥΕΛΛΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙΟΥ για την άνοδό της στην μεγαλύτερη κατηγορία.

Με την ευχή ότι γρήγορα θα απαλλαγούμε απ’ την μάστιγα της πανδημίας του κορωνοϊού, που μεταξύ των ολέθριων συνεπειών του για την ακριβή ζωή τόσων συμπατριωτών μας, έχει αναστατώσει την κοινωνική και αθλητική ζωή της χώρας, να ευχηθούμε, λοιπόν, γρήγορη απαλλαγή απ’ τα δεινά του και ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ σε όλο τον κόσμο!

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ


Πηγή