Θόδωρος Βλαγκούλης: Όχι «πανηγύρια» για τη Νέα Πτέρυγα του Νοσοκομείου Αμαλιάδας που έπρεπε ήδη να λειτουργεί…

Χρειάζεται πραγματικό ενδιαφέρον και γιατροί προς κάλυψη αναγκών

Στο Νοσοκομείο της Αμαλιάδας θα πρέπει να γίνουν πολύ περισσότερα και πιο ουσιαστικά πράγματα που έχουν σχέση ιδιαίτερα με τις ελλείψεις και τα προβλήματα που εμφανίζονται σύχνα με το προσωπικό και τα οποία κατ’ επανάληψη έχουν προκαλέσει την αγανάκτηση των εργαζομένων κατά το προηγούμενο χρονικό διάστημα.

Αυτό τόνισε χθες, ερωτηθείς για τις εξελίξεις με τη νέα πτέρυγα του Νοσοκομείου, και όσα είδαν τελευταία το φως της δημοσιότητας ο δικηγόρος Παρ’ Αρείω Πάγω και πολιτευτής Ηλείας Θόδωρος Βλαγκούλης.

Αδυνατώ να καταλάβω γιατί κάποιοι θέλουν να «πανηγυρίζουν» για τη νέα πτέρυγα όταν αυτή θα έπρεπε να έχει κατασκευαστεί αρκετά χρόνια νωρίτερα, και όταν όλοι από την περιοχή τουλάχιστον γνωρίζουμε ότι τόσο οι εργαζόμενοι, όσο και οι απλοί πολίτες έχουν υποστεί σε μεγάλο βαθμό κοροϊδία για το θέμα.

Οφείλουμε να δώσουμε σημασία στα όσα μέχρι τώρα δεν έχουν γίνει εκεί, και τα οποία δυστυχώς είναι πολλά, ανέφερε ο κ. Βλαγκούλης και πρόσθεσε: Φαινόμενα απαξίωσης και υποβάθμισης της Νοσηλευτικής Μονάδας Αμαλιάδας, με τις αδιάκοπες μετακινήσεις γιατρών, την υπολειτουργία κλινικών κ.λπ. θα πρέπει να αντιμετωπισθούν οριστικά και στην πράξη και όχι μόνο από θεωρίες που δεν έχουν κανένα απολύτως αποτέλεσμα, απλά κοροϊδεύουν λίγο ακόμη χρόνο ανοχής…

Ειδικά μετά την περιπέτεια της πανδημίας του κορωνοϊού, η κυβέρνηση δεν θα πρέπει να αγνοήσει, όπως κάνει μέχρι σήεμρα τις νέες προσλήψεις για την Αμαλιάδα και την κάλυψη θέσεων ιατρικού, παραϊατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού, που θεωρούνται απαραίτητες για την ομαλή λειτουργία του Νοσοκομείου. Αν δεν το κάνει θα έχει εξαπατήσει για μία φορά ακόμη τους κατοίκους της Αμαλιάδας και της Ηλείας.


Πηγή