Κάτω Αχαΐα – Σημαντική ανταπόκριση στο κάλεσμα του δήμου για καθαρισμό της παραλίας

Σήμερα, Κυριακή 17 Μαΐου 2020, πραγματοποιήθηκε η εθελοντική δράση του Δήμου Δυτικής Αχαΐας για καθαρισμό της παραλίας της Κάτω Αχαΐας. Ο Δήμος παρείχε τα απαραίτητα αναλώσιμα (σακούλες σκουπιδιών, γάντια μιας χρήσης κλπ) αλλά και δημοτικά μηχανήματα (απορριμματοφόρα και μηχανήματα έργου).

Το κάλεσμα του Δήμου έτυχε εξαιρετικής ανταπόκρισης από τους δημότες οι οποίοι καθάρισαν παραδίδοντας την παραλία καθαρή και έτοιμη για το καλοκαίρι στους επισκέπτες της. Οι εργασίες θα συνεχιστούν αύριο και μεθαύριο από τα συνεργεία του δήμου για να απομακρυνθούν οι σωροί απορριμμάτων που δεν απομακρύνθηκαν σήμερα.

Ο Δήμος Δυτικής Αχαΐας ευχαριστεί τους δημότες για την ανταπόκριση στο κάλεσμά του και την εθελοντική εργασία που προσέφεραν και τους καλεί να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για να κρατήσουμε το περιβάλλον και τις παραλίες μας καθαρές. Ο Δήμαρχος τόνισε ότι αυτές οι δράσεις θα συνεχιστούν με στόχο να καθαριστούν όλες οι παραλίες του δήμου.

Σεβόμαστε το περιβάλλον! Διατηρούμε τον Δήμο μας καθαρό! Χωρίς σκουπίδια και πλαστικά σε θάλασσες, ακτές, πάρκα και δάση!


Πηγή