Συγκλονίζει στο «ευχαριστώ» του ο πατέρας του Δήμου Μωραΐτη

«Όσους δε, σε έσπρωξαν στον Παράδεισο θα τους κλειδώσω στην κόλαση..»

Την ανάγκη να ευχαριστήσει όλον τον κόσμο που σε αυτές τις δύσκολες μέρες που ζει ο ίδιος και η οικογένειά του, βρέθηκαν στο πλευρό τους και συμπαραστάθηκαν στον πόνο τους, ένιωσε ο πατέρας του αστυνομικού Δήμου Μωραΐτη, που έδωσε τέλος στη ζωή του το μεσημέρι της Τρίτης…

«Θέλω να Ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου όλους για τη συμπαράσταση που είχαμε στην πιο δύσκολη στιγμή της ζωή μας, όπου συναντήθηκε η θλίψη με την υπερηφάνεια.

Ένα μεγάλο Ευχαριστώ στην Ι. Μητρόπολη Ηλείας και ιδιαίτερα στον Μητροπολίτη μας κ.κ. Γερμανό και στους εκκλησιαστικούς συνεργάτες του και όλη τη λαοθάλασσα των κατοίκων του Πύργου που συμμετείχαν στη νεκρώσιμη ακολουθία, από τους απλούς πολίτες μέχρι τον Υπουργό.

Ένα μεγάλο Ευχαριστώ επίσης σε όλους που με κάθε τρόπο μας συμπαραστάθηκαν και βρέθηκαν δίπλα μας αυτές τις δύσκολες ώρες.

Ευχαριστώ επίσης όσους κατέθεσαν στεφάνια, από τους φίλους, γείτονες μέχρι τον τέως Πρωθυπουργό.

Μεγάλο το πένθος για μένα και την οικογένειά μου, μεγάλη και η ευγνωμοσύνη μας για την παλλαϊκή συμμετοχή στο πένθος μας.

Θα συνεχίσω να αγωνίζομαι στη ζωή μου με τιμιότητα, εργατικότητα και αξιοπρέπεια.

Όσον αφορά την «ταμπακιέρα» θέλω να θυμίσω τους στίχους του Μαξ Γκόρκι «η αλήθεια βυθίζεται, αλλά δεν πνίγεται» και άμεσα ξεκινάωνα γράφωτο δικό μου «βιβλίο» με τίτλο «Δημοκράτη, ήσουν και μένεις παλικάρι, περήφανος και καμάρι για όλους».

Όσους δε, σε έσπρωξαν στον Παράδεισο θα τους κλειδώσω στην κόλαση.

Ο πατέρας σου Στέφανος Μωραΐτης»


Πηγή