Δημοτικό Συμβούλιο Αργοστολίου: «Βαριά κληρονομιά» – Πέρασε η ρύθμιση οφειλών του πρ. Δήμου Κεφαλονιάς π […]

Δημοτικό Συμβούλιο Αργοστολίου: «Βαριά κληρονομιά» - Πέρασε η ρύθμιση οφειλών του πρ. Δήμου Κεφαλονιάς προς το ΙΚΑ, ώστε να μην δικαστεί σε ποινικό δικαστήριο ο Αλέξανδρος Παρίσης (Video)

Βαριά "κληρονομιά" στις πλάτες του Δήμου Αργοστολίου που πρέπει πλέον να καταβάλει κάθε μήνα το ποσό των 60.000 ευρώ στο ΙΚΑ

Μια δυσάρεστη έκπληξη, στην χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αργοστολίου με θέμα που προστέθηκε ως κατεπείγων και αφορούσε την ρύθμιση για το ποσό των 700.000 ευρώ του προστίμου του ΙΚΑ για επαγγελματικές δαπάνες στον πρώην ενιαίο Δήμο Κεφαλονιάς με το επικείμενο ποινικό δικαστήριο που έχει την Παρασκευή ο πρώην Δήμαρχος Κεφαλονιάς Αλέξανδρος Παρίσης.

Το δημοτικό συμβούλιο Αργοστολίου, μετά από διάλογο και για να μην δικαστεί σε ποινικό δικαστήριο ο τέως Δήμαρχος Κεφαλονιάς Αλέξανδρος Παρίσης, αποφάσισε να ρυθμίσει την οφειλή αυτή προς το ΙΚΑ.

Μια οφειλή που έρχεται από τις επαγγελματικές δαπάνες και θα αποτελέσει «κληρονομιά» και θα δημιουργήσει ένα πολύ μεγάλο προβλήματα στον νέο δήμο Αργοστολίου, καθώς θα κληθεί να πληρώνει κάθε μήνα 60.000 ευρώ την δόση από τον συγκεκριμένο διακανονισμό.

Την εισήγηση του θέματος έκανε ο Δημοτικός Σύμβουλος της παράταξης «Ισχυρή Κεφαλονιά» Διονύσης Λυκούδης.

Το θέμα πέρασε κατά πλειοψηφία και ψήφισαν υπέρ όλες οι παρατάξεις, πλην της Λαϊκής Συσπείρωσης που κατέθεσε την δική της πρόταση.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς την άδεια του Inkefalonia.gr


Πηγή