Επίσκεψη του Άγγελου Τσιγκρή στο πολιτικό αεροδρόμιο του Αράξου

Τη Δευτέρα 1η Ιουνίου, ο βουλευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας Άγγελος Τσιγκρής επισκέφτηκε το πολιτικό αεροδρόμιο του Αράξου και συναντήθηκε με τον αερολιμενάρχη Γιώργο Γκουβίτσα.

Ο Αχαιός βουλευτής αφού ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις, ενημερώθηκε για την επανέναρξη λειτουργίας του αεροδρομίου από. την 1η Ιουλίου και την ετοιμότητά του για την υποδοχή των ταξιδιωτών.

Επιπλέον, ο Άγγελος Τσιγκρής ενημερώθηκε για τις ανάγκες αστυνομικής φύλαξης του αερολιμένα, για τα υγειονομικά πρωτόκολλα που καταρτίζονται για την πρόληψη διασποράς της πανδημίας, για τους ειδικούς χώρους που πρέπει να διαμορφωθούν για την εμφάνιση πιθανού κρούσματος, τα προληπτικά μέτρα προστασίας για τους εργαζομένους και το επιβατικό κοινό και για τις υπηρεσίες καθαριότητας στους κοινόχρηστους χώρους._

____________________

Ο δικηγόρος Άγγελος Τσιγκρής διδάσκει Εγκληματολογία στην Ελλάδα και την Κύπρο. Έχει διατελέσει γενικός γραμματέας του Υπουργείου Δικαιοσύνης, εκπρόσωπος της Ελλάδας στη Μόνιμη Επιτροπή Επιχειρησιακής Συνεργασίας για την Εσωτερική Ασφάλεια στην Ευρώπη (COSI) του Συμβουλίου της ΕΕ και στη Μόνιμη Αντιπροσωπία του ΟΗΕ για την Πρόληψη του Εγκλήματος και την Ποινική Δικαιοσύνη.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ:

Disclaimer:

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου.


Πηγή

  • Δημοσιεύτηκε:

    1 Ιουνίου 2020

  • Κατηγορίες:

    Κοινωνία