Δυτική Ελλάδα: Αναστάτωση με την εξαφάνιση 19χρονης κοπέλας

Αναστάτωση έχει προκληθεί από το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής με την εξαφάνιση 19χρονης κοπέλας από την περιοχή της Δεξαμενής στον Πύργο, με τις αστυνομικές αρχές να ξεκινούν άμεσα από το Σάββατο –όταν και ειδοποιήθηκαν– τις έρευνες για τον εντοπισμό της και την ασφαλή επιστροφή της στο οικογενειακό της περιβάλλον.

Η 19χρονη κοπέλα που διαμένει σε σπίτι στη Δεξαμενή μαζί με την οικογένειά της, για λόγους που δεν έχουν γίνει γνωστοί μέχρι στιγμής, το «έσκασε» από το σπίτι της το απόγευμα της Παρασκευής δίχως να αναφέρει τίποτα στους δικούς της.

Όσο περνούσαν οι ώρες και οι γονείς της έβλεπαν ότι δεν επέστρεφε, τόσο περισσότερο μεγάλωνε η ανησυχία τους. Επικοινωνώντας με γνωστούς και φίλους προκειμένου να μάθουν αν κάποιος την είχε δει και λαμβάνοντας αρνητική απάντηση, η ανησυχία έφτασε στην κορύφωσή της και το Σάββατο ο πατέρας της δήλωσε την εξαφάνισή της, με τις αρχές να ξεκινούν τις έρευνες εντοπισμού της δίχως να χάνουν χρόνο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ελάχιστους μήνες νωρίτερα η κοπέλα είχε ξαναφύγει πάλι από το σπίτι της για τρεις ολόκληρες ημέρες, με την υπόθεση τότε να λαμβάνει αίσιο τέλος καθώς είχε βρεθεί στην Πάτρα όπου είχε μεταβεί η ίδια.

Πύργος: Αναστάτωση με την εξαφάνιση 19χρονης κοπέλας

Disclaimer:

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου.


Πηγή

  • Δημοσιεύτηκε:

    1 Ιουνίου 2020

  • Κατηγορίες:

    Κοινωνία