Επίθεση με βιτριόλι: Την Τρίτη θα απολογηθεί η 35χρονη

AgrinioPress
Επίθεση με βιτριόλι: Την Τρίτη θα απολογηθεί η 35χρονη

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της Σάκη Κεχαγιόγλου αρνείται τις κατηγορίες που της αποδίδονται

Την Τρίτη θα απολογηθεί η 35χρονη που κατηγορείται για την επίθεση με βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα. Πριν από λίγο ζήτησε και έλαβε προθεσμία από τον ανακριτή, ενώ σύμφωνα με τον δικηγόρο της Σάκη Κεχαγιόγλου αρνείται τις κατηγορίες που της αποδίδονται.

Δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση

Ποινική δίωξη για το κακούργημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας με πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και το πλημμέλημα της απείθειας άσκησε νωρίτερα ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών στην 35χρονη που φέρεται να έριξε το βιτριόλι στην 33χρονη Ιωάννα το πρωί της 20ης Μαΐου.

Η κατηγορούμενη οδηγήθηκε στον ανακριτή όπου αναμένεται να ζητήσει και να λάβει προθεσμία για να απολογηθεί. Οπως δήλωσε νωρίτερα στις κάμερες ο συνήγορος υπεράσπισης της 35χρονης, εκείνη δήλωσε ότι δεν έχει καμία σχέση με την υπόθεση. «Μου ζητήθηκε να αναλάβω την υπεράσπισή της. Αποδέχτηκα την παράκληση της οικογένειας αλλά μένει να υπάρξει και η τυπική ανάθεση της εντολής σε μένα από την ίδια ενώπιον του ανακριτή, εφόσον ασκηθεί δίωξη και οδηγηθεί ενώπιον των ανακριτών. «Μίλησα μαζί της μόνο τηλεφωνικά, μου είπε πως δεν έχει καταθέσει και πως δεν έχει καμία σχέση με την υπόθεση. Είναι το μόνο που μπορώ να πω αυτή τη στιγμή».

ethnos.gr

Επίθεση με βιτριόλι: Την Τρίτη θα απολογηθεί η 35χρονη
AgrinioPress