Επίσκεψη του Άγγελου Τσιγκρή στον Αγροτικό Συνεταιρισμού Καλαβρύτων

Την Τρίτη 2 Ιουνίου, ο βουλευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας Άγγελος Τσιγκρής επισκέφθηκε τα Καλάβρυτα, όπου συναντήθηκε με το Δήμαρχο Καλαβρύτων Θανάση Παπαδόπουλο, με σκοπό την προώθηση των τοπικών κτηνοτροφικών και αγροτικών προϊόντων στην εγχώρια αγορά και το εξωτερικό.

Ο Αχαιός βουλευτής και ο Δήμαρχος Καλαβρύτων (Διευθυντής του Αγροτικού Συνεταιρισμού) επισκέφτηκαν το Τυροκομείο του Συνεταιρισμού.

Ο Άγγελος Τσιγκρής ξεναγήθηκε στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του εργοστασίου, που απασχολεί από 60 έως 80 εργαζόμενους και επεξεργάζεται μεγάλες ποσότητες γάλακτος που συγκεντρώνονται από τους περίπου 1.300 συνεταιριστές από την ευρύτερη περιοχή._

____________________

Ο δικηγόρος Άγγελος Τσιγκρής διδάσκει Εγκληματολογία στην Ελλάδα και την Κύπρο. Έχει διατελέσει γενικός γραμματέας του Υπουργείου Δικαιοσύνης, εκπρόσωπος της Ελλάδας στη Μόνιμη Επιτροπή Επιχειρησιακής Συνεργασίας για την Εσωτερική Ασφάλεια στην Ευρώπη (COSI) του Συμβουλίου της ΕΕ και στη Μόνιμη Αντιπροσωπία του ΟΗΕ για την Πρόληψη του Εγκλήματος και την Ποινική Δικαιοσύνη.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ:

Disclaimer:

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου.


Πηγή

  • Δημοσιεύτηκε:

    3 Ιουνίου 2020

  • Κατηγορίες:

    Κοινωνία