«Ημέρα του δημότη» στο δήμο Πηνειού

Συναντήσεις δημάρχου με πολίτες, φορείς και εκπροσώπους συλλόγων σε Βαρθολομιό, Τραγανό και Γαστούνη

Την «Ημέρα του Δημότη» εγκαινίασε ο δήμαρχος Πηνειού Ανδρέας Μαρίνος, δηλαδή μια νέα μορφή επικοινωνίας με τους πολίτες, τους εκπροσώπους φορέων, συλλόγων, προέδρους Κοινοτήτων σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες του Δήμου.

Έτσι την περασμένη Παρασκευή, στο Δημαρχείο Βαρθολομιού από τις 08.00 πμ έως 10.00π.μ πολίτες, φορείς και εκπρόσωποι συλλόγων του πρώην Καποδιστριακού δήμου Βαρθολομιού συναντήθηκαν και συνομίλησαν με τον Δήμαρχο για ζητήματα που τους απασχολούν. Στη συνάντηση έγινε γόνιμος και εποικοδομητικός διάλογος και σε πολλά θέματα δόθηκαν λύσεις.

Παρόντες στη συνάντηση η αντιδήμαρχος κ. Σοφία Μαρινοπούλου και οι δημοτικοί σύμβουλοι κ.κ. Άγγελος Μπράτης , Δημήτρης Βύτανος και Νίκος Γεωργόπουλος.

Ο δήμαρχος Ανδρέας Μαρίνος μετά την συνάντηση δήλωσε: «Σήμερα από το Βαρθολομιό είχαμε την αφετηρία των επισκέψεών μου σε έδρες των πρώην Καποδιστριακών Δήμων όπως το Βαρθολομιό και θα ακολουθήσει το Τραγανό και η Γαστούνη. Από σήμερα θεσπίζεται «η Ημέρα του Δημότη» και του ακούσματος των ορέων και των εκπροσώπων των επαγγελματικών κλάδων, έτσι ώστε να έχουμε μια σαφέστερη εικόνα για κάθε θέμα που τους απασχολεί. Είμαι εδώ, είμαι δίπλα στον κόσμο, γιατί ακριβώς πιστεύω σε αυτόν και θεωρώ ότι τα προβλήματα λύνονται όταν έχεις και ο ίδιος γνώμη και σαφή εικόνα».

Τις επόμενες μέρες ο δήμαρχος Πηνειού θα επισκεφθεί το Δημαρχείο Τραγανού όπου και εκεί θα έχει συνάντηση με πολίτες και εκπροσώπους φορέων και συλλόγων. Σύντομα θα ανακοινωθεί ο χρόνος που θα πραγματοποιηθεί η επίσκεψη.

Σε δηλώσεις τους ο πρόεδρος της Κοινότητας Λυγιάς κ. Γιώργος Τσεκούρας και Βαρθολομιού κ. Τάσος Πουλής χαρακτήρισαν τη συνάντηση χρήσιμη και τόνισαν ότι έγινε μια πραγματικά γόνιμη και εποικοδομητική συζήτηση


Πηγή