Με… «αυστηρή» είσοδο στο Αθλητικό Κέντρο Αμαλιάδας!

Ανοίγει την ερχόμενη Δευτέρα, μετά από 3 και πλέον μήνες το Αθλητικό Κέντρο Αμαλιάδας, σύμφωνα και με την απόφαση περαιτέρω άρσης μέτρων. Θα ανοίξουν και θα λειτουργήσουν όλες οι δομές, με την συμμετοχή των συλλόγων, εκτός των εγκαταστάσεων του Κολυμβητηρίου.

Χθες το μεσημέρι ο νέος πρόεδρος του ΝΠΔΔ «Ο Ηλείος» κ. Γιώργος Μπακέλας παραχώρησε συνέντευξη Τύπου, θέλοντας να ενημερώσει τους πολίτες για το άνοιγμα του Αθλητικού Κέντρου και ταυτόχρονα να επιστήσει την προσοχή για την τήρηση των μέτρων πρόληψης, αλλά και να γνωστοποιήσει ότι για την είσοδο οποιουδήποτε στις αθλητικές εγκαταστάσεις, είτε με την ιδιότητα του αθλητή, είτε με την ιδιότητα του συνοδού, θα απαιτείται η προσκόμιση συγκεκριμένης «φόρμας» από τον «Ηλείο», αλλά και γνωμάτευση καρδιολόγου.

«Πλέον το Αθλητικό Κέντρο Αμαλιάδας ανοίγει από Δευτέρα για την άθληση και των συλλόγων, πλην του κολυμβητηρίου. Αυτό λοιπόν που ξεκινά επισύρει ευθύνες, όχι μόνο στον «Ηλείο» και στους ανθρώπους που διαχειρίζονται το αθλητικό κέντρο, αλλά ιδιαίτερα και κατά βάση και στους ίδιους τους συλλόγους, τους προπονητές και τους ίδιους τους αθλητές, οι οποίοι είναι υπεύθυνοι για τη σωστή παρουσία και προστασία ως υπεύθυνοι πολίτες», είπε αρχικά ο κ. Μπακέλας.

Όσον αφορά τα τμήματα των κάτω των 18 ετών και ιδιαίτερα τα παιδικά τμήματα, ο πρόεδρος του «Ηλείου» επεσήμανε ότι τη μέγιστη ευθύνη για τη σωστή τήρηση όλων των προβλεπόμενων μέτρων θα έχουν τόσο οι προπονητές, όσο και οι ίδιοι οι γονείς και οι κηδεμόνες των παιδιών.

«Αυτό δεν το λέμε για αφαιρέσουμε από τις «πλάτες» μας τις ευθύνες που μας αναλογούν. Το λέμε για να μπορεί ο κάθε ένας συμπολίτης, ο κάθε γονέας να έχει βαθιά γνώση των τεκταινομένων και να αναλάβει και την προσωπική του ευθύνη.

Σε ότι αφορά τον «Ηλείο», εμένα προσωπικά και τους εργαζόμενους στο αθλητικό κέντρο, είναι απόλυτα δεδομένο ότι θα συνεχίσουμε την προστασία των παιδιών μας, με ότι προβλέπει ο νόμος.

Όλοι οι αθλούμενοι και οι προπονητές θα πρέπει να περάσουν από τα γραφεία του Νομικού Προσώπου, όπου θα προμηθευτούν και θα συμπληρώσουν συγκεκριμένες «φόρμες» και επίσης όλοι οι αθλούμενοι και οι προπονητές θα πρέπει να φέρουν κατά την είσοδό τους στο αθλητικό κέντρο γνωμάτευση καρδιολόγου. Αυτά είναι προαπαιτούμενα και το λέω για να μην υπάρξει κανένα πρόβλημα κατά την είσοδο. Αυτό θα ισχύει και για τους συνοδούς».

Ο κ. Μπακέλας τόνισε ότι η νέα διοίκηση του «Ηλείου» διαθέτει ένα συνολικό πλάνο για τροποποιήσεις και βελτιστοποιήσεις. Αυτές, συμπλήρωσε, θα γίνουν και κατά την διάρκεια του καλοκαιριού από τα τέλη Ιουλίου.

«Παράλληλα, θα βρούμε λύσεις και καινούργιες πρακτικές για την έναρξη της νέας περιόδου από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο», κατέληξε.


Πηγή