Ο Άγγελος Τσιγκρής με τους παραγωγούς καρπουζιού της Δυτικής Αχαΐας

Ο Αχαιός βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Άγγελος Τσιγκρής, το Σάββατο 27 Ιουνίου επισκέφτηκε τους παραγωγούς καρπουζιού στη Δυτική Αχαΐα και είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν αναφορικά με τη διάθεση του προϊόντος, αλλά και τις χαμηλές τιμές που καταγράφουν.

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Μετοχίου Γιώργος Λαγός και παραγωγοί της Δυτικής Αχαΐας ενημέρωσαν τον Αχαιό βουλευτή για τις δυσκολίες προώθησης των καρπουζιών, αφού οι αγορές του εξωτερικού έχουν κλείσει και η διάθεση στα ελληνικά νησιά παραμένει χαμηλή λόγω της καθυστέρησης στην έναρξη της τουριστικής περιόδου.

Να σημειωθεί ότι η τιμή κυμαίνεται φέτος από 4 έως 8 λεπτά το κιλό, ενώ οι ποσότητες του προϊόντος που παραμένουν αδιάθετες είναι πολύ μεγάλες.

Ο Αχαιός βουλευτής δεσμεύτηκε να μεταφέρει το πρόβλημα άμεσα και με το καλύτερο δυνατό τρόπο στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων προκειμένου να δρομολογηθεί η καλύτερη δυνατή λύση του._

____________________

Ο δικηγόρος Άγγελος Τσιγκρής διδάσκει Εγκληματολογία στην Ελλάδα και την Κύπρο. Έχει διατελέσει γενικός γραμματέας του Υπουργείου Δικαιοσύνης, εκπρόσωπος της Ελλάδας στη Μόνιμη Επιτροπή Επιχειρησιακής Συνεργασίας για την Εσωτερική Ασφάλεια στην Ευρώπη (COSI) του Συμβουλίου της ΕΕ και στη Μόνιμη Αντιπροσωπία του ΟΗΕ για την Πρόληψη του Εγκλήματος και την Ποινική Δικαιοσύνη.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ:

Disclaimer:

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου.


Πηγή

  • Δημοσιεύτηκε:

    29 Ιουνίου 2020

  • Κατηγορίες:

    Κοινωνία