Ο “ΥΠΕΡΙΩΝ” ευχαριστεί τον Αντιπεριφερειάρχη

Ο “ΥΠΕΡΙΩΝ” ευχαριστεί τον Αντιπεριφερειάρχη

Τα Άτομα με Αναπηρία του Κ.Δ.Η.Φ., το επιστημονικό – υποστηρικτικό προσωπικό και τα μέλη της Ένωσης ευχαριστούν τον Αντιπεριφερειάρχη της Περιφερειακής Ενότητας Κεφαλληνίας – Ιθάκης κ. Σταύρο Τραυλό, για την πρωτοβουλία του, να διατεθούν από την Περιφέρεια τα υλικά κατασκευής του στεγάστρου στο ένα κτίριο του Κέντρου Ημέρας.

Οι ωφελούμενοι, ειδικά σε τούτη τη δύσκολη περίοδο των μέτρων προστασίας για τον Covid-19, απολαμβάνουν τηρουμένων των αποστάσεων τη σκιά και τη δροσιά, αλλά και την αύρα της θάλασσας.

Ο συγκεκριμένος χώρος χρησιμοποιείται και για την δημιουργική απασχόληση των παιδιών με δράσεις, που οργανώνουν οι εκπαιδευτές τους.

Γνωρίζουμε τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι ΟΤΑ για τέτοιου είδους κατασκευές, προκειμένου να καλύψουν τέτοια κόστη, όμως και αυτοί που νομοθετούν, πρέπει να μην ξεχνούν, πως στα μέλη μιας κοινωνίας ισότιμα και ισάξια είναι και τα Άτομα με Αναπηρία.

Το επαναλαμβάνουμε συνεχώς, ότι ο Πολιτισμός μας αποδεικνύεται από την αποδοχή της διαφορετικότητας, από την ίση μεταχείριση και από τον σεβασμό στην τήρηση των δικαιωμάτων των Α.μεΑ. Ευχαριστούμε κύριε Αντιπεριφερειάρχα για την ευαισθησία σας!

Με εκτίμηση,

Για το Δ.Σ.,

Η Πρόεδρος, Η Γενική Γραμματέας

Σοφία Μαροπούλου Ζαφειράτου Μαρία Λαδά


Πηγή