Παναχαϊκή: Επιστροφή στη δράση

Μετά από 70 ολόκληρες μέρες, δηλαδή από τις 12 Μαρτίου όταν και η διοίκηση της Παναχαϊκής ανακοίνωσε την αναστολή λειτουργίας του ποδοσφαιρικού τμήματος λόγω του κορωνοϊού, οι παίκτες της πατρινής ομάδας επιστρέφουν σήμερα στην δράση και τις προπονήσεις.

Η διοίκηση Μπάρλου αποφάσισε την επιστροφή προπονήσεων ανεξάρτητα αν τελικά διεξαχθούν οι δύο τελευταίες αγωνιστικές της κανονικής διάρκειας της Σούπερ Λιγκ 2, κάτι που θα ξεκαθαρίσει στο αυριανό Δ.Σ. Άλλωστε ο βασικός στόχος της ΠΑΕ είναι ότι επειδή το διάστημα απραξίας είναι πολύ μεγάλο, οι παίκτες να επιστρέψουν στο γήπεδο και σιγά σιγά να βρουν τον αγωνιστικό τους ρυθμό ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Σε περίπτωση που δεν πραγματοποιηθεί καμία προπόνηση και επειδή η έναρξη της προετοιμασίας οδεύει για τέλη Ιουλίου, το διάστημα αποχής θα άγγιζε τους 5,5 μήνες, διάστημα επικίνδυνα μεγάλο για τους ποδοσφαιριστές και με αυτό το δεδομένο θα επιστρέψουν σήμερα στη δράση.

Οι προπονήσεις θα γίνουν κάτω από τις οδηγίες του Αλέξη Σπηλιόπουλου και του γυμναστή Μάκη Παρασκευόπουλου και το πρώτο ραντεβού έχει δοθεί για το πρωί στο γήπεδο της Αγυιάς όπου και οι παίκτες θα ενημερωθούν για το πρόγραμμα των επόμενων ημερών.Χθες ορισμένοι παίκτες έκαναν το τεστ κορωνοϊού σε γκρουπ και οι υπόλοιποι θα το κάνουν σήμερα με τα αποτελέσματα να αναμένονται άμεσα. Το «παρών» στη σημερινή προπόνηση αναμένεται να δώσουν οι Μυτίδης, Ανάκογλου, Παπατόλιος, Μαυριάς, Θεολόγου, Καπούταγλης, Μουστακόπουλος, Μασούρας, Σταμόπουλος και οι «μικροί» Μικές, Πατρώνης, Κόκας, Τσιότρας, Καλαμπόκας, Βασιλόπουλος και Παπαδόπουλος ενω ο Κυνηγόπουλος ζήτησε μια μέρα άδεια και θα βρίσκεται από αύριο στην Πάτρα.

Πηγή: https://www.gnomip.gr

Disclaimer:

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου.


Πηγή

  • Δημοσιεύτηκε:

    21 Ιουνίου 2020

  • Κατηγορίες:

    Κοινωνία