Ταραγμένος ο 14χρονος που «γλίτωσε» από το μαύρο βαν – Τι λέει η μητέρα του

Η μητέρα του 14χρονου, τον οποίο αποπειράθηκαν να απαγάγουν με ένα μαύρο βαν στην πόλη του Πύργου, περιέγραψε τα όσα της εκμυστηρεύτηκε ο γιος της.

«Σταμάτησε το βανάκι, του είπαν να πάει μαζί τους και ο μικρός είπε ότι θα μπει από μόνος του και μετά το έβαλε στα πόδια. Τους είδε πίσω του το παιδί, κάποια στιγμή. Δεν ξέρω εάν τον παρακολουθούσαν», ανέφερε αρχικά η μητέρα του ανήλικου.

Δύο άγνωστοι, σε εκείνον, άνδρες προσπάθησαν να τον βάλουν σε ένα μαύρο βαν, τη στιγμή που πήγαινε με τα πόδια σε φροντιστήριο ξένων γλωσσών. Ευτυχώς, ο 14χρονος έτρεξε στο φροντιστήριο και η δασκάλα αμέσως ειδοποίησε την αστυνομία.

«Ειδοποίησε μόλις πήγε ταραγμένος ο μικρός και κατευθείαν ειδοποίησαν εμένα. Νιώθω ανακουφισμένη, γιατί υπάρχουν και άλλα παιδάκια που δεν αντιδρούν αμέσως και μπορεί να γίνει κάτι χειρότερο… Η ψυχολογία του παιδιού δεν είναι πάρα πολύ καλά. Ταραγμένος είναι», συμπλήρωσε η μητέρα.

Οι λεπτομέρειες, που θυμόταν πολύ καλά ο ανήλικος, έκαναν εντύπωση στους άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου. Φέρεται να περιέγραψε πολύ συγκεκριμένα σημεία του οχήματος και δεν έμεινε στον τύπο και το χρώμα. Περιέγραψε διάφορες λεπτομέρειες, όπως βαθούλωμα που φέρεται να έχει το όχημα ή ένα αποσμητικό που κρεμόταν από τον εσωτερικό καθρέπτη.

Το μαύρο βαν έχει ήδη βρεθεί και μεταφερθεί -από την πρώτη στιγμή που εντοπίστηκαν τα δύο αδέρφια από τη Βουλγαρία, που κατηγορούνται για την απόπειρα αρπαγής- έξω από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Ηλείας. Έχει ερευνηθεί ήδη από τους αστυνομικούς, αλλά περισσότερο «φως» στην υπόθεση είναι πιθανόν να ρίξουν τα κινητά τηλέφωνα των κατηγορουμένων, για τα οποία έχει ζητηθεί άρση του απορρήτου των επικοινωνιών.

Οι δύο νεαροί, ηλικίας 19 και 23 ετών, με τον συνήγορό τους Κωνσταντίνο Κότσιφα, αρνούνται κάθε εμπλοκή. Τα αδέρφια έχουν πάρει προθεσμία για να απολογηθούν για την Τρίτη, 30 Ιουνίου, στις εννέα το πρωί.

Disclaimer:

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου.


Πηγή

  • Δημοσιεύτηκε:

    28 Ιουνίου 2020

  • Κατηγορίες:

    Κοινωνία