Άγγελος Τσιγκρής: “Έργα προσβασιμότητας στο σιδηροδρομικό σταθμό Αιγίου”

Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις του Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών Κώστα Καραμανλή από το Αίγιο, κατά τη διάρκεια των εγκαινίων του νέου Σιδηροδρομικού Σταθμού, αναμένεται να ολοκληρωθούν άμεσα τα εναπομείναντα περιφερειακά έργα υποδομής με σκοπό την οδική πρόσβαση και την πλήρη λειτουργικότητά του.

Ο αρμόδιος Υπουργός παραδέχτηκε ότι εξακολουθεί να υφίσταται πρόβλημα με την πρόσβαση στο συγκεκριμένο σταθμό, αναφέροντας χαρακτηριστικά τα εξής:«Θέλω να πω κατηγορηματικά ότι στις αμέσως επόμενες μέρες βάζουμε μπρος για να γίνουν κι αυτά. Είναι κάτι που το χρωστάμε στην τοπική κοινωνία!».Υπενθυμίζεται ότι ο βουλευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας Άγγελος Τσιγκρής, στις 25 Ιουνίου 2020 είχε καταθέσει την με αριθμό πρωτοκόλλου 7695/2020 ερώτηση προς τον Κώστα Καραμανλή.

Συγκεκριμένα, ο Αχαιός βουλευτής ρωτούσε τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών σε ποιες ενέργειες θα προβεί με σκοπό την ολοκλήρωση των απαιτούμενων βελτιώσεων και τεχνικών παρεμβάσεων στο σιδηροδρομικό σταθμό του Αιγίου και πότε θα ολοκληρωθούν τα έργα.


Πηγή